Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 6 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Jaké je označení do Peugeotu origo rádia s MP3,které nahradí v P307 RD3.Je to jen RD4?? Nechtěl bych nic měnit,jen přecvaknou konektory a tradááá

Upraveno uživatelem balu-23
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdarte, zkoušeli jste někdo tuto?

http://www.prodejdilu.cz/cs/nahradni-dily/adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen-stu55xcpg010

Pokud jo, dejte vědět jak to funguje.

Mám 307 rv2001 autorádio RD3 a chtěl bych nějak dodělat MP3 se zachováním komunikace s displayem tedy použití origo autorádia.

transmiter nepřipadá v úvahu.

Dík

Mám přesně tento, a hraje skvělě. Jsem s ním spokojen.

Odesláno

Roman Bazi: Můžu se zeptat, jak je to s kvalitou zvuku přes ten stualarm? Přece jenom je levnější o tisícku oproti xcarlinku a mě víceméně stačí usb a jack. Díky ;)

Odesláno

No, na to se těžko odpovídá. Já jsem s kvalitou zvuku maximálně spokojen, ale neposlouchám hudbu zbytečně nahlas. Nejsem fanda do maxihifi v autě. Někdo jiný, kdo má xcarlink, by mohl třeba říci, že tohle kvalitní není. Ale pokud je kvalitní nahrávka, hraje to podle mě naprosto skvěle. 

Odesláno

měl jsem xcarlink v 307 hrál parádně. kvalita zvuků dobrá, nyní jsem koupil stualarm do 308 a děs bez basů atd..  nevím čím to je, jestli rádiem nebo xcarlink/stualarm...    MP3 z CD hrajou dobře z USB ta samá kvalita jinde. 

Odesláno

Mám Stualarm v 307, ve spojení s RD3, po celkový výměně reproduktorů a musím říct, že kvalita basů je úplně někde jinde... Takže Stualarm pro RD3 na to je relativně dobře, ale Xcarlink jsem neslyšel.. Každopádně taky dost záleží na zdroji zvuku. Z iPhone 5 byl zvuk hodně povedený. Nyní mám 6S a kvalita zvuku toho iPhonu je úplně otřesná...

• O 1 měsíc později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Můžete mi prosím dát odkaz na konkrétní xcarlink, stualarm, nebo něco obdobného z Číny pro mé rádio RD3-00 (Peugeot 307 SW, rok 2002)?

Díky.

20170515_100942.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...