Trundik Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 a jen tak mimochodem, neříkal jsi, že chceš 5 dveří? Citovat
Péťa Odesláno 19. listopad 2005 Autor Odesláno 19. listopad 2005 No říkal Ale to jen dokazuje mou neznalost Nic jiného neznám, myslel jsem tím, aby to auto mělo dveře vepředu i vzadu Mimochodem to auto na fotkách je volné, pro mě je moc drahé... (58kKč) Citovat
janhercik Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 Peta, máš kontakt na tu prodávanou Mazdu na fotkách ? Citovat
janhercik Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 Děkuji, třeba si můj děda nadělí vánoční dárek... Citovat
Garfield Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 Já tedy po svých zkušenostech s Trabantem, Škodou 110, Favoritem, Felicií, Unem, Mazdou 121 (ten typ shodný s Fiestou), Peugeotem 205 a Peugeotem 306 jednoznačně hlasuju pro 205 v naftě, pokud se bavíme o starém autě, které má být spolehlivé a nežrat příliš peněz za opravy a náhradní díly. Tedy poctivě řečeno, při těchhle kritériích by to vyhrál Trabant, který vynechávám z důvodů bezpečnosti (a prestiže, do toho by ti dáma dneska nesedla). To, co předvádí moje 205 1.8 D (ve které teď jezdí Martina-Odie, já jsem s ní jezdil dva roky), to jsem ještě nezažil, co se spolehlivosti týče, v kladném slova smyslu. Motor s převodovkou mají najeto 350 tisíc, teď při teplotách okolo nuly auto startuje na první škrtnutí, v mrazech na druhé až třetí. Už dva roky se s ním jezdí denně (mimo víkendu), 8 km ráno a 8 km odpoledne. Čili huntování, ale na autě to není poznat. Pokud jde o tu Mazdičku 121 starý typ (s tou \"prdelkou\", co je tu nafocená), BACHA na dostupnost a hlavně CENU náhradních dílů, je to Mazda. Můj brácha např. na mě nedal, když si loni kupoval Mazdu 323, teď boural a hořce mi dává za pravdu. Dva měsíce nejezdil, jen sháněl díly za slušnou cenu, a ani se neptej, na kolik pak vyšla oprava. Šlo o běžnou plechařinu a pár dílů okolo chlazení. Na 205 seženeš všechno a za rozumný peníz. Tak tolik můj skromný názor. Tak mě napadá - už prodal Olda tu svou 205-ku 1.8 diesel pětidvířko, co tu inzeroval v září? Chtěl za ni okolo 25 tisíc.... Citovat
Fx Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Vim o 205 GTi: http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=20456 Citovat
Péťa Odesláno 24. listopad 2005 Autor Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Fx Vim o 205 GTi: http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=20456 Málo dveří a velké povinné ručení Citovat
Péťa Odesláno 29. listopad 2005 Autor Odesláno 29. listopad 2005 Auto od neděle vyřešeno :-) Vyhrála Mazda 121, jak jinak, když Martina po ní už pár let touží :D Snad tři až čtyři roky vydrží. Podělal se mi disk v notebooku, zítra jde na reklamaci, proto téměř nejsem na internetu. Martina má svůj notebook hrozně pomalý a tak ho skoro nezapínám. Ale hlavně: automechanik, který mi prodával Mazdičku zajásal nad mým Peugeotkem (je na ně zaměřený) a že prý má jednu nabořenou 406tku sedana na rozebrání. Kdybych prý něco potřeboval Tak pokud něco chcete a nemáte to daleko do Trutnova, můžete ho zkusit na čísle: 777702398 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.