Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No říkal :D Ale to jen dokazuje mou neznalost :D Nic jiného neznám, myslel jsem tím, aby to auto mělo dveře vepředu i vzadu :D

Mimochodem to auto na fotkách je volné, pro mě je moc drahé... (58kKč)

Odesláno

Já tedy po svých zkušenostech s Trabantem, Škodou 110, Favoritem, Felicií, Unem, Mazdou 121 (ten typ shodný s Fiestou), Peugeotem 205 a Peugeotem 306 jednoznačně hlasuju pro 205 v naftě, pokud se bavíme o starém autě, které má být spolehlivé a nežrat příliš peněz za opravy a náhradní díly. Tedy poctivě řečeno, při těchhle kritériích by to vyhrál Trabant, který vynechávám z důvodů bezpečnosti (a prestiže, do toho by ti dáma dneska nesedla).

To, co předvádí moje 205 1.8 D (ve které teď jezdí Martina-Odie, já jsem s ní jezdil dva roky), to jsem ještě nezažil, co se spolehlivosti týče, v kladném slova smyslu. Motor s převodovkou mají najeto 350 tisíc, teď při teplotách okolo nuly auto startuje na první škrtnutí, v mrazech na druhé až třetí. Už dva roky se s ním jezdí denně (mimo víkendu), 8 km ráno a 8 km odpoledne. Čili huntování, ale na autě to není poznat.

Pokud jde o tu Mazdičku 121 starý typ (s tou \"prdelkou\", co je tu nafocená), BACHA na dostupnost a hlavně CENU náhradních dílů, je to Mazda. Můj brácha např. na mě nedal, když si loni kupoval Mazdu 323, teď boural a hořce mi dává za pravdu. Dva měsíce nejezdil, jen sháněl díly za slušnou cenu, a ani se neptej, na kolik pak vyšla oprava. Šlo o běžnou plechařinu a pár dílů okolo chlazení. Na 205 seženeš všechno a za rozumný peníz. Tak tolik můj skromný názor.

Tak mě napadá - už prodal Olda tu svou 205-ku 1.8 diesel pětidvířko, co tu inzeroval v září? Chtěl za ni okolo 25 tisíc....

Odesláno

Auto od neděle vyřešeno :-) Vyhrála Mazda 121, jak jinak, když Martina po ní už pár let touží :D :D Snad tři až čtyři roky vydrží.

Podělal se mi disk v notebooku, zítra jde na reklamaci, proto téměř nejsem na internetu. Martina má svůj notebook hrozně pomalý a tak ho skoro nezapínám.

Ale hlavně: automechanik, který mi prodával Mazdičku zajásal nad mým Peugeotkem (je na ně zaměřený) a že prý má jednu nabořenou 406tku sedana na rozebrání. Kdybych prý něco potřeboval :D Tak pokud něco chcete a nemáte to daleko do Trutnova, můžete ho zkusit na čísle: 777702398

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...