Fruktis Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 (upraveno) Ahoj všem, Chtěl bych vás poprosit o radu nebo doporučení jaké příčníky a nosič kol na 307 pro dvě kola? Díky za rady a doporučení. :-) Upraveno 30. červen 2015 uživatelem Fruktis Citovat
Veverka Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 Příčníky jsem kupoval před lety Praze, teleskopické, které si nastavíš podle potřeby a přitom nic nepřečuhuje přes hagusy ven. Značku nevím, musel bych se Ti podívat, až budu v garáži (o víkendu). Nosič kol mám Thule na tažné, ale to je hádám mimo Tvůj dotaz Citovat
Fruktis Odesláno 30. červen 2015 Autor Odesláno 30. červen 2015 Díky za reakci, tak jestli si o víkendu vzpomeneš, tak se koukni na značku Tažné nemám, takže nosič půjde na střechu Citovat
P607Olda Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 (upraveno) Zrovna to přečuhování bych bral kladně, až do půdorysu auta. Až tam budeš montovat 4 kola, nebo 2 rakve, nebo stěhovat nábytek, tak se hodí rovný povrch tyče, bez okrasných objímek, a co nejdelší. Krátké a oblé tyče s objímkami, moc elegantní, jsem měl origo na 607. Ale něco tam upevnit bylo obtížné. Upraveno 30. červen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Laďa Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 Je jedno jaké koupíš příčníky. Jsou tu lidi co je koupili v Lidlu. Já mám Hakr příčníky i nosiče kol a vlastně i nosič lyží. Citovat
Veverka Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 Díky za reakci, tak jestli si o víkendu vzpomeneš, tak se koukni na značku Tažné nemám, takže nosič půjde na střechu Kouknu Jinak na střeše jsem vozil kola dřív, než bylo tažné, také myslím HAKR - jednoduché, funkční, levné. Ještě jsem je nevyhodil... Citovat
agresssor Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 origo pricniky peugeot sem sehnal na bazosi za 700 i s postovnym. Za dva dny na to sem je hned pouzil. Jinak novy nema smysl kupovat je to zbytecna palba. Mrkni na inzertni stranky a myslim ze najdes co hledas. Citovat
Fruktis Odesláno 1. červenec 2015 Autor Odesláno 1. červenec 2015 Tak koukal jsem i po bazosich a nic za rozumnou cenu jsem nenašel, tak půjdu do tehle http://www.nosice-stresni.cz/detail/pricniky-peugeot-307-sw-5-dr-combi-05-/ Veverka: tím že jsi je nevyhodil, bylo míněno že bys je pustil dál? :-) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 určitě budou plnit svoji funkci . . . ja mám příčníky Thule a nosiče na kola nějaké NO NAME z Tesca Citovat
celda1970 Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Pricniky hlinikovy z autokelly...bohate staci...za 900,-...pro inspiraci je mam v galerii na tristasedme i s boxem... Citovat
Veverka Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Tak koukal jsem i po bazosich a nic za rozumnou cenu jsem nenašel, tak půjdu do tehle http://www.nosice-stresni.cz/detail/pricniky-peugeot-307-sw-5-dr-combi-05-/ Veverka: tím že jsi je nevyhodil, bylo míněno že bys je pustil dál? :-) No vlastně asi i jo, nepřemýšlel jsem o tom doposud, ale leží mi tam bez užitku už několik sezón... Citovat
Milhausekkk Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Já mám Thule příčníky + Thule Proride 591 držáky kol a je to bomba. Lehká manipulace, snadná montáž, rychlé a lehké upevnění kol, jednoduché zamykání na klíč ... prostě bomba. Za jízdy autem o kole na střeše ani nevím. Jediná nevýhoda, že to celkem stálo balík.. Citovat
Fruktis Odesláno 3. červenec 2015 Autor Odesláno 3. červenec 2015 Veverka: a za kolik bys je přenechal? :-P Milhausek: Na thule jsem koukal, ale je to drahé a na to jednou či dvarát za rok převezt někam kol, to je asi zbytečné Citovat
Veverka Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Tak doplním dřívější příspěvek - moje střešní příčníky jsou "Auto Maxi", zamykací, na šířku nastavitelné oběma směry od prostředka, takže nic nepřečuhuje (dají se do kufru složit pro přepravu "ne na střeše"). Na hagusech vždy držely jak přibité - někdy tak, že pomalu nešly sundat Na fotce ještě s namontovaným držákem lyží HAKR + detail jednoho úchytu (naležato). Fruktis - nošiče kol samotné: viz SZ Citovat
JimBeem Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Tak koukal jsem i po bazosich a nic za rozumnou cenu jsem nenašel, tak půjdu do tehle http://www.nosice-stresni.cz/detail/pricniky-peugeot-307-sw-5-dr-combi-05-/ Tak tyhle nosiče sou přesně ty samé co se prodávají v Lídlu za 899kč Citovat
Fruktis Odesláno 10. červenec 2015 Autor Odesláno 10. červenec 2015 Děkuji všem za rady a děkuji Veverkovi za nosiče kol. Musím ocenit jeho skvělé jednání a domluvu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.