Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosim o radu jaké příčníky a nosic kol na 307

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem,

Chtěl bych vás poprosit o radu nebo doporučení jaké příčníky a nosič kol na 307 pro dvě kola?

Díky za rady a doporučení. :-)

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

Příčníky jsem kupoval před lety Praze, teleskopické, které si nastavíš podle potřeby a přitom nic nepřečuhuje přes hagusy ven. Značku nevím, musel bych se Ti podívat, až budu v garáži (o víkendu). Nosič kol mám Thule na tažné, ale to je hádám mimo Tvůj dotaz :papa

Odesláno (upraveno)

Zrovna to přečuhování bych bral kladně, až do půdorysu auta. Až tam budeš montovat 4 kola, nebo 2 rakve, nebo stěhovat nábytek, tak se hodí rovný povrch tyče, bez okrasných objímek, a co nejdelší.

Krátké a oblé tyče s objímkami, moc elegantní, jsem měl origo na 607. Ale něco tam upevnit bylo obtížné.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Díky za reakci, tak jestli si o víkendu vzpomeneš, tak se koukni na značku :) Tažné nemám, takže nosič půjde na střechu :)

Kouknu ;) Jinak na střeše jsem vozil kola dřív, než bylo tažné, také myslím HAKR - jednoduché, funkční, levné. Ještě jsem je nevyhodil...
Odesláno

origo pricniky peugeot sem sehnal na bazosi za 700 i s postovnym. Za dva dny na to sem je hned pouzil. Jinak novy nema smysl kupovat je to zbytecna palba. Mrkni na inzertni stranky a myslim ze najdes co hledas. 

Odesláno

Tak koukal jsem i po bazosich a nic za rozumnou cenu jsem nenašel, tak půjdu do tehle

http://www.nosice-stresni.cz/detail/pricniky-peugeot-307-sw-5-dr-combi-05-/

Veverka: tím že jsi je nevyhodil, bylo míněno že bys je pustil dál? :-)

No vlastně asi i jo, nepřemýšlel jsem o tom doposud, ale leží mi tam bez užitku už několik sezón...
Odesláno

Já mám Thule příčníky + Thule Proride 591 držáky kol a je to bomba. Lehká manipulace, snadná montáž, rychlé a lehké upevnění kol, jednoduché zamykání na klíč ... prostě bomba. Za jízdy autem o kole na střeše ani nevím. Jediná nevýhoda, že to celkem stálo balík..

Odesláno

Veverka: a za kolik bys je přenechal? :-P

Milhausek: Na thule jsem koukal, ale je to drahé a na to jednou či dvarát za rok převezt někam kol, to je asi zbytečné :)

Odesláno

Tak doplním dřívější příspěvek - moje střešní příčníky jsou "Auto Maxi", zamykací, na šířku nastavitelné oběma směry od prostředka, takže nic nepřečuhuje (dají se do kufru složit pro přepravu "ne na střeše"). Na hagusech vždy držely jak přibité - někdy tak, že pomalu nešly sundat :D Na fotce ještě s namontovaným držákem lyží HAKR + detail jednoho úchytu (naležato).

Fruktis - nošiče kol samotné: viz SZ

post-18761-0-26511900-1436142790_thumb.j

post-18761-0-02698100-1436142804_thumb.j

post-18761-0-58982700-1436142813_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...