Moby89 Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 Mozna to nekteri postrehli,letos se chysta obnoveni tuningive legendy Mimonskych valek byt na jinem miste. Nechci tady resit nazory tipu - az te tam sejme ozralej idiot, tak pak nebrec. Chci zjistit jestli tam nekoho potkam popripadne spachame spolecny parkovani a treba griling... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 zatím jsem nikde nic po Milovicích neviděl Citovat
Print Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 Já měl jet ale když sem se dozvěděl že to má něco společného s Mimonem tak sem přehodnotil názor a jedu s rodinou na jih čech na chatu. Nemluvě o tom že tak budou 100% šasci z Průhonic. Citovat
Moby89 Odesláno 1. červenec 2015 Autor Odesláno 1. červenec 2015 Asi jsi to spatne pochopil. Mimonsky valky jsou odvozeny od obce Mimon na severu cech. Takze nevim kde jsi prisel na mimone Citovat
MJSytic Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Asi tady obnoveni tuningive legendy Mimonskych valek byt na jinem miste... To že se to bude odehrávat v Milovicích je asi jedno, ne? Citovat
Kata517 Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Jojo .. vtipné .. Mimoňské války v Milovicích :D .. tak snad se tam Moby potkáme Citovat
Moby89 Odesláno 2. červenec 2015 Autor Odesláno 2. červenec 2015 Kata:menil jsem tel a nemam cislo, tak kdyztak pisni sms at ho mam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.