Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.Prestal mi jit ventilator a i ovladani jak klimi tak topeti proste je uplne potme.Zda jse mi ze to asi nekde skratovalo protoze jedna koncovka co je zapojena ve ventilatoru byla roztavena tu jsem vymenil alenefunguje to.Jinak vipada vse v poradku.Nevedel by nekdo kde by mohla byt chyba.Moc dekuji

Odesláno (upraveno)

Normálně bych tě poslal do Zábřeha, ale teď tam mají dovču. Leda tam teď zavolat a nahlásit si termín po 29.6.

Po technické stránce:

máš schemata svého auta? Zkoušet voltmetrem, měřit. Ale pokud to děláš poprvé, tak je to spousta bádání. Někdy prý bývá příčina i ve spínací skříňce (jsem někde četl :D ).

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Prave ze to delam poprve a jsem stoho docela v pasti a nevim kde hledat.Schemata zadne nemam ale pokud by je nekdo mel a mohl mi je poslat byl bych moc rad

Odesláno (upraveno)

Dej aspoň rok výroby. Já neumím najít schema podle VIN, ale jiní umí, tak dej i VIN.

Předpokládám, že topení/klima je automatické, protože na manuálním nemá co svítit ;)

Laďa: taky, ale teď má dovolenou elektrikář.

Upraveno uživatelem P607Olda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...