MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Fakt? tak to mě nenapadlo. Tak u něj je podezření že to dělá pro svoje výhody. Máš také pocit i u mě, že to dělám z těch samých důvodů? Upraveno 14. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 MilanF1, promiň mi, ale neměl by jsi prezentovat jako člověk, který rozumí přípravám a být nápomocen při srazech. prosím neprezentuj se tak. Neuváděj že jsi srazový koordinátor. Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Chápu to dobře, že MilanF1 např. Vám při posledním Libereckém srazu házel klacky pod nohy? Ano chápeš a nejen nám. Bohužel VŠE na velkém sraze podléhá schválení vedení (srazovému koordinátorovi?). Chápal bych to u věcí, kdy klub se pod něco podepisuje a financuje je. Nám bylo diktováno i to, kde bude uveřejněn program srazu (udělali jsme vlastní stránky, ale nesměli použít. Jenže na klubových nemáme oprávnění a tak s každou prkotinou jsme se museli obracet na ChouLa a Hurvajze - a jak to je operativní, to si určitě umí všichni představit). Mě osobně už nikdo na pomoc při organizaci srazu nepřesvědčí, pokud budeme mít MilanaF1 nadále ve vedení. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Promiňte mi, ale dělám srazy trochu déle, než tady ta vaše banda koordinoátorů v čele s MilanF1, a trochu jiného levelu, a nesetkal jsem se u vedení s nějakou "nepodporou" funkce koordinátora, co to jako jé? Ten jako rozhodne, joo, tam bude sraz OK, tam se ještě nedělal... Nebo hele, ta chatička je moc drahá? nebo to bude nějakej kontrolor, co si umane, že podpora xxt. pro velkej sraz, kam přijede 150!! lidí je moc? Promiň mi, ale tato funkce prostě hovadina... K tomuto musí být jednoznačně přístup vedení. A hlavně domluva. A Pánové, měli by jste si už konečně ujastnit, kdo tedy pořádá sraz. Klub, nebo pořadatel? nebo pořadatel, v zastoupení klubu? Až nastane malér, kdy vám někdo v zatáčcce zabije dvě přihlížející, kdo za to bude zodpovědný? Pozor, ještě upozorním, že nedělám běžně srazy pro tento klub, ale pro jiný a nekandiduji do voleb Peugeot Clubu Upraveno 14. červen 2015 uživatelem minimaxa Citovat
agresssor Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 ham zajimavy takze neni vse tak uzasne jak nam Milanf1 prezentuje...... Citovat
MilanF1 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 K tomu libereckému srazu. Já jsem jenom dostal zprávu, že na jaře 2015 bude sraz v Liberci od Minimaxy, ale nikdo mě přímo nekontaktoval. Z tohoto pohledu je můj institut naprosto k ničemu. Dále jsem se dozvěděl, že Minimaxa všechno zvládne sám, má zkušenosti, že mu do toho nemáme zasahovat. Tak OK, nové pojetí srazu, proč ne. Nejsem zastáncem toho, abych zasahoval do srazu. Ale rád bych znal program, tedy co se bude zhruba dít a také, jak to bude vypadat finančně (hrubý nástřel včetně očekávané účasti). Bez toho já bych velký sraz nikdy nedělal. Ale to jsem si dovolil hodně a nějaké vyúčtování srazu jsem ještě neviděl. Klacky pod nohy jsem hodil, to je pravda, nechtěl jsem přiklepnout podporu. Účel mi nevadil, ale její výše (vzhledem k počtu osob), i proto jsem chtěl viděl rozpočet. Ony jsou dány pravidla na podpory a já se je snažím ctít, nic víc v tom netřeba hledat. punkac ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Minimaxa všechno sám nezvládne. Měl jsem k tomu dva velmi výkonné pomocníky. To že je ve vedení nějaký "srazový nevím co" je pro mě prostě zbytečnost. Bohužel, máte to tak ve stanovách. Žádal jsem o jistou podporu, jasně definovanou, s jasným využitím. Nic víc. Pouze to. Očekávanou účast Ti můj milý srazový koordinátore asi nesdělí nikdo. Je to sázka do loterie. Jak to jistě Ty víš, i Ty jsi svůj sraz jarního klouzání jako debakl musel zrušit, a v očích nás běžných řádných členů jsi to teda nezvládnul. I když jako klubový "srazový koordinátor", měl předem vědět, jaká bude předběžná účast a s tím počítat, nebo né? Vyúčtování mého srazu sem netahej. S Tvojí agitací v těchto volbách to nemá vážně co dělat. (a já vážně nevím, zda máme ve stanovách klubu, dělat nějaké vyúčtování srazu, ne že bych ho neměl :-))) Citovat
MilanF1 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Dělat sraz sám pro 150 lidí je nemožné, je jasné, že pomocníci jsou potřeba. Chtěl jsi jasně definovanou podporu pro 200 a více lidí a nepředložil jsi rozpočet. Oboje ve stanovách není, ale je to uvedeno v manuálu (stejně tak vyúčtování), který odsouhlasilo vedení spolku. Proto, když jsi žádal, chtěl jsem podklady. Účast je samozřejmě nejistá, ale mohl se připravit rozpočet třeba pro 100 osob, takže očekávat mezi 70 a 130 lidmi. Můj zimní sraz skončil fiaskem, měsíc před srazem bylo nahlášeno asi jen 8 lidí a já očekával 30. Raději jsem to zrušil, bylo to bez storno poplatků. Ale já se tu nechci dohadovat, oba na to máme odlišný názor. Sraz se uskutečnil, byl úspěšný a to je nejdůležitější. punkac ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Dělat sraz pro 200 lidí jen v jedné osobě je rozhodně možné, Jen se z toho nesmíš pokakat a musíš tomu věnovat půl roku příprav. Ale nedělal jsem jen ten váš. Pomáhal jsem s dalším. Jsem rád že mi se srazem P-C pomohli dva velcí kamarádi tady z klubu a netvrdím, že byl poslední. Ano, chtěl jsem podporu na simulátor od UAMK, ale bez toho, aniž bych tvrdil, že dorazí 200 lidí, rozpočet pro 50 nebo 300 členů by byl prostě stejný. Manuál? kde, co, jaký? Není ve stanovách = neexistuje..... Upraveno 14. červen 2015 uživatelem minimaxa Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 No a jako člen volební komise vám všem přeji pevnou ruku v tom, jakou kandidátku uchopíte a vhodíte do urny. Já jdu na zmrzlinu. Mají do 21h, tak to snad stihnu! Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Njn, zákusek či dort nebo cimbálovka opravdu nepřesvědčí, abych se táhnul 350 km daleko. To Romanův pivovárek Černá hora bylo jiný kafe a srazování tam se snad stalo již tradicí a vzdálenost pro mě je stejná... Ad Liberec mě velmi mrzí, že jsme se kvůlivá práci a škole nemohl dostavit. Jinak rozpočet je pořád stejný, uhradit poplatek za nějakou zábavu v podobě UAMK se musí, byť by tam byl Mini úplně sám - ale on je organizátor a on to bere na svá bedra, ne? Milane oprav mě jestli se pletu, ale manuál jsi si vymyslel sám po euforii z pořádání tvých minisrazů. Takový trochu pocit důležitosti. Nebylo v tom rozhodování zda poskytnout či nikoliv trochu ješitnosti? Je vidět, že jsi studoval nějakou statistickou školu, když furt někde něco předpokládáš Lidi kor masa lidí moc předpokládat nejde. To narážím na ten tvůj rozpočet pro 100 lidí (přijede něco mezi 70-130 -> to je fakt docela legrační, co když by přijelo jen 63 lidí? Sraz zrušíš, podporu nedáš? Můžeš mi toto objasnit, jestliže se znovu ucházíš o post koordinátora?) Děkuji ps: Na stadion se vejde 30000 lidí, zajímalo by mě, kolik chuligánů vytrhá sedačky a bude to stát kasu fočusteamu? Citovat
MilanF1 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Škoda, že jsem neviděl ten rozpočet. Neměl jsem problém přiklepnout podporu, ale chtěl jsem vidět nástřel financí srazu, abychom se náhodou nedostali do roviny: "Ono nám to nevyšlo, potřebujeme proplatit ještě 5 000 Kč za program." Mým cílem není házet klacky pod nohy, ale spíše pomoci, musí tu být ale spolupráci i z druhé strany. Kam jinam než do srazů bychom měli dávat peníze? Musíme prostředky rozdělovat mezi členy. Péťa a punkac ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Milane, to si děláš srandu!!! Povyšuješ se tady nade všechny způsobem, že budeš hodnotit jejich srazové finance? To snad ne. Každý organizátor nese svoji kůži na trh. Miník garantoval, že jedinou podporu požaduje na simulátor + dostal ještě ceny (a sám sehnal fůru sponzorů). Myslím, že nikdo nestojí o kontrolu jednoho, kdo se povýšil na poloboha srazových financí. Ani ten Tvůj zrušený sraz nebyl pro klub zadarmo, že? Citovat
MilanF1 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 punkac: Bereš to za trochu jiný konec. Manuál jsem připravil sám, ale je tam uvedeno v podstatě jenom to, co platilo do té doby, jenom jsem tomu dal nějakou podobu a bodově vypsal, co je většinou potřeba k organizaci. A výše podpory se neměnila. Proč jsem to psal? Bylo to z důvodu, aby si případný nový organizátor mohl v kostce přečíst, co ho čeká, aniž by se někoho ptal. Pokud dorazí 63 lidí, proč bych podporu nedal a o zrušení rozhoduje organizátor. Nicméně pokud to vypadá, že dorazí méně lidí, měl by být schopen na to reagovat, ubrat na výdajích, abych to finančně vyšlo, proto se dělá rozpočet. Dopředu by měl každý organizátor vědět, kolik peněz bude mít na program a ceny a s tím umět operovat. Ale pokud to má jít 100% za organizátorem, prosím, ale kdo by se do toho hrnul, kdyby nad ním visel meč, že pokud skončí 10 000 Kč v mínusu, že to zaplatí ze své kapsy. To podle mě není ideální. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Tak zrovna cloveku jako minimaxa bych s klidem dal podporu na 300 lidi, protoze vim ze po srazu by prebytek vratil. Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Ale je to furt jen a jen věc organizátora, jestli bude v plusu či mínusu těch např. tvých deset litrů Ad manuál, myslel jsem si to a tím "aby si v kostce mohl přečíst, co ho čeká, aniž by se někoho ptal" jsi mě rozesmál.... Protože ať bude chtít sraz udělat či ne, narazí vždycky na tebe Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Manuál jsem připravil sám, ale je tam uvedeno v podstatě jenom to, co platilo do té doby, jenom jsem tomu dal nějakou podobu a bodově vypsal, co je většinou potřeba k organizaci. A výše podpory se neměnila. Proč jsem to psal? Bylo to z důvodu, aby si případný nový organizátor mohl v kostce přečíst, co ho čeká, aniž by se někoho ptal. Ty jsi se delegoval sám jako srazový odborník? Ty, se svými zkušenostmi? Upraveno 14. červen 2015 uživatelem minimaxa Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) MilanF1, chceš říct, že klub neposkytl žádnou podporu na Liberecký sraz? Přeci, když chtěl podporu jen na tu simulaci, tak ta je stejná bez ohledu na rozpočet a počet členů, navíc už dlouho dopředu bylo jasné, že se zúčastní nadmíru větší množství než jindy? To jsi se bál, že by mohl na srazu vydělat? Upraveno 14. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
agresssor Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 A nebo v tom je neco jinyho, jeho sraz nebyl a Minikuv jo, proc neudelat par komplikaci a skryvat to za nejaky pravidla, ze jo.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 MilanF1, chceš říct, že klub neposkytl žádnou podporu na Liberecký sraz? Přeci, když chtěl podporu jen na tu simulaci, tak ta je stejná bez ohledu na rozpočet a počet členů, navíc už dlouho dopředu bylo jasné, že se zúčastní nadmíru větší množství než jindy? To jsi se bál, že by mohl na srazu vydělat? Ne, jen chtěl v lednu vědět, kolik přijede v květnu na sraz členů klubu. Ale od toho je přece srazový koordinátor, a má na to srazové tabulky, které ustanovil ve srazovém manuálu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.