Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nemáte někdo na prodej velkej techničák na 306 pětidvířko benzín?Někde jsem ho potratil a navíc to bylo v polopřevodu a do konce měsíce to musí být přepsané.Takže jediná šance je koupit jinej techničák se značkama. 

Upraveno uživatelem MJSytic
technyčák - sorry, ale to jinak nešlo
Odesláno (upraveno)

Ono to je trochu složitější,auto je v polopřevodu na mladýho a jezdím s ním já.Netuším co by se pro to muselo udělat.Bohužel neznám ani majitele protože jsem to kupoval přes dva lidi.A ta ženská co to vlastnila s tím nechce mít nic společného.Netuším jestli by to mohl mladej sám zařídit.

Upraveno uživatelem Jepík
Odesláno

Přesně, zašel bych se zeptata na registr, nebo vygoogli stránky ministerstava dopravy a zavolej si tam. Tam by ti taky měli poradit :)

Jo a počkej, až uvidí tenhle topic Stibto - ti to asi zedituje ... :D

Odesláno (upraveno)

Určitě to půjde, akorát je nutné nenechat to na poslední chvíli. Dnes je dlouhý den, zajdi tam hned.

Přinejhorším by musela zasáhnout ta původní majitelka - je třeba ji slušně poprosit a případně nějak odměnit. Přepis (odhlášení i nová registrace) se dělá v místě prodávajícího, a tam budou mít také aktuální záznam o posledním majiteli, podle kterého by vystavili kopii TP.

Anebo ať ti původní majitelka vystaví úředně ověřenou plnou moc a pak to vyřídíš místo ní v tom jiném okrese.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Do plné moci výslovně uveď, že se jedná o vystavení kopie TP a o odhlášení z důvodu přepisu - prodeje. Možná lepší dvě plné moci.

Když bys paní kontaktoval telefonem, anebo tam zajel večer domluvit, tak zítra dopoledne to můžeš mít hotové. A paní dej dobrou flašku, tak za 300.

Počítej s nutností zaplatit eko-daň.

Odesláno (upraveno)

Jj, raději dvě plné moci, protože nejdříve se vystaví kopie TP, pak s autem půjdeš na evidenčku na nového majitele, krom toho sjednáš pojistné na nového majitele a pak podruhé na přepis.

Kupní smlouvy nechtěli vidět, když jsem přepisoval.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Tak jsem volal na registr a jelikož to je z jiného okresu tak to je prý na dlouho a není jisté jestli se to do konce měsíce stihne.

tos nevěděl od nového roku??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...