Jepík Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) Nemáte někdo na prodej velkej techničák na 306 pětidvířko benzín?Někde jsem ho potratil a navíc to bylo v polopřevodu a do konce měsíce to musí být přepsané.Takže jediná šance je koupit jinej techničák se značkama. Upraveno 10. červen 2015 uživatelem MJSytic technyčák - sorry, ale to jinak nešlo Citovat
oddie Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 To je leda kravina a ne jediná šance, za ztracený není problém vydat duplikát, i když je to v polopřevodu, je to pořád řešitelné. Citovat
Jepík Odesláno 10. červen 2015 Autor Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) Ono to je trochu složitější,auto je v polopřevodu na mladýho a jezdím s ním já.Netuším co by se pro to muselo udělat.Bohužel neznám ani majitele protože jsem to kupoval přes dva lidi.A ta ženská co to vlastnila s tím nechce mít nic společného.Netuším jestli by to mohl mladej sám zařídit. Upraveno 10. červen 2015 uživatelem Jepík Citovat
P607Olda Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Když je to v polopřevodu, tak dokončit ten převod, tzn. na někoho to napsat. Jdi se zeptat na registr. Citovat
Neon Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Přesně, zašel bych se zeptata na registr, nebo vygoogli stránky ministerstava dopravy a zavolej si tam. Tam by ti taky měli poradit Jo a počkej, až uvidí tenhle topic Stibto - ti to asi zedituje ... Citovat
Jepík Odesláno 10. červen 2015 Autor Odesláno 10. červen 2015 Tak jsem volal na registr a jelikož to je z jiného okresu tak to je prý na dlouho a není jisté jestli se to do konce měsíce stihne. Citovat
P607Olda Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) Určitě to půjde, akorát je nutné nenechat to na poslední chvíli. Dnes je dlouhý den, zajdi tam hned. Přinejhorším by musela zasáhnout ta původní majitelka - je třeba ji slušně poprosit a případně nějak odměnit. Přepis (odhlášení i nová registrace) se dělá v místě prodávajícího, a tam budou mít také aktuální záznam o posledním majiteli, podle kterého by vystavili kopii TP. Anebo ať ti původní majitelka vystaví úředně ověřenou plnou moc a pak to vyřídíš místo ní v tom jiném okrese. Upraveno 10. červen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
P607Olda Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Do plné moci výslovně uveď, že se jedná o vystavení kopie TP a o odhlášení z důvodu přepisu - prodeje. Možná lepší dvě plné moci. Když bys paní kontaktoval telefonem, anebo tam zajel večer domluvit, tak zítra dopoledne to můžeš mít hotové. A paní dej dobrou flašku, tak za 300. Počítej s nutností zaplatit eko-daň. Citovat
P607Olda Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) Jj, raději dvě plné moci, protože nejdříve se vystaví kopie TP, pak s autem půjdeš na evidenčku na nového majitele, krom toho sjednáš pojistné na nového majitele a pak podruhé na přepis. Kupní smlouvy nechtěli vidět, když jsem přepisoval. Upraveno 10. červen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Tak jsem volal na registr a jelikož to je z jiného okresu tak to je prý na dlouho a není jisté jestli se to do konce měsíce stihne. tos nevěděl od nového roku?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.