Kuryr Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Zdravim.... Mám lvíčka 306 a myslel jsem, že ho po čase prodám a koupím si něco jiného. Pravdou však je, že jsem do něj dal až moc času a energie na to abych ho jen tak prodal a nějakej puberťák ho zničil a já zas jenom opravoval nefunkční části na jiné ojetině. Takže jsem se rozhodl si ho ponechat do doby než bych si mohl dovolit fungl nové. Ale do té doby si ho chci upravit k obrazu svému. Jedna věc co mě trápí je uložení rezervy. Jak asi víte na rezervu je klec je spodu auta a kolo je nekryté vůči špíně a vlhkosti. Chtěl bych se tedy zeptat, zda by šlo v zavazadlovém prostoru v podlaze vyříznout potřebný otvor a následně tam z nějakého jiného auta navařit "úložný prostor pro rezervu" pod koberečkem. Jde mě o to, zda se nenaruší stabilita konstrukce auta či jestli nemá někdo s něčím podobným zkušenosti. Předem děkuji za odpovědi. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 technicky by to šlo udělat, ovšem až to zjistí třeba na STK, tak jsi dojezdil--je to zásah do konstrukce karoserie dej si rezervu do igelit. pytle Citovat
P607Olda Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 A pytel zespodu prodírkuj, aby voda vytekla. Nicméně - kašli na to, jezdí tak miliony aut (i Partnery atd.) a v pohodě. Užitečné je občas protočit závit u háku, vyčistit závit a nanést na závit tlustou vrstvou vazelíny. A ještě můžeš nechat na vrch toho šroubu navařit matku např. 19 nebo 17 (podle toho, jaké máš šrouby na kolech), aby se snadno šrouboval. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 (upraveno) tu údržbu šroubu rezervy můžu taky doporučit, když se na to vykašleš, nedostaneš rezervu z koše v případě defektu (leda flexou) všechna moje auta od PSA měla koš na rezervu zvenku, tak něco o tom vím... (vlastně jen dvě auta měla lavor na rezervu zevnitř) i když jsou maníci, co ten šroub nedotahují nadoraz a koš s rezervou jen zaklesnou do háčku...,dá se s tím jezdit, ale koš pak za jízdy klepe, na druhé straně vytáhnou rezervu kdykoliv (i zloději) Upraveno 10. červen 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
marko306 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Rezerva vonku je veľká výhoda by som povedal. Ak máš napríklad kufor naprataný na full a dostaneš defekt, tak nemusíš všetko vykladať lebo rezerva je mimo. Mne to napríklad na golfe nesedí, že je rezerva schovaná. Ako bolo písané, raz z čas prebehni závit a hohovo. Ja som každú jar aj koleso vybral a vystriekal s vapkou. Citovat
morepower Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 co místo igelitu to dát gumu do futrálu z tý lisovaný látky. Já to kdysi sehnal někde v tescu za 40 korun a vozil sem v tom rezervu, když sem měl místo ní nádrž na LPG. Docela dost to vydrží, nevypadá to tak hnusně jako igeliťák a kdyžtak se to po zimě vymění za novej (v rámci kontroly rezervy a tý klece) Citovat
radim.1008 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 To mi připomnělo, že bych se před nedělním odjezdem měl podívat na rezervu. Díky hoši. Citovat
marko306 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 No, pozri sa aby si nedopadol ako ja dakedy na favotite. Dostal som defekt a rezerva síce bola nafúkaná, ale mala takú bublinu jak hrom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.