johnvice Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Nazdarek, prosím Vás neřešil už někdo z Vás zpětné zrcátko. Mám na mysli lepení nebo výměnu? Hold se podaří, a lepící páska na tom sluníčku přestává fungovat. Moc jsem to nestudoval, kde přesně to "prdlo", zřejmě v kloubu sklopení, což jsem ochoten obrečet. (elektricky sklopne nejsou ) Díky Johnvice Citovat
P607Olda Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Zrcátko u řidiče se mi taky za záhadných okolností ulomilo. Brzy po koupi. V Peugeotu mi ho tehdy vyměnili zadarmo, ale měli pochybnosti. Já sice taky, ale neumím si to vysvětlit. Na firemním parkovišti, vztahy zaměstnanců zde nejsou špatné, spíše nějaký pošťák že by ho pěstí ulomil. Bylo vylomené v kloubu směrem dolů, viselo na drátech. Citovat
Pacho69 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Elektricky sklopná nejsou? Já myslel, že to je základ, že to má každý. Můžeš deaktivovat sklápění při zamčení, ale pořád zůstane sklopné ovladačem. Já bych asi měnil, riziko, že mi to odtancuje někde za jízdy, třeba do bočního okna (nebo někomu za mnou do předního), bych raději nepodstupoval. Neorigo zrcátko stojí tak 4tis, origo osmičku(?), zůstanou ti náhradní díly Citovat
johnvice Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 nasel jsem levnejsi http://www.a1-autodily.cz/Zpetna-zrcatka/Peugeot/5008-2009-/ potrebuju prave, vymenu nahodou někdo neřešil aneb jak snadno a rychle a polamat a znicit toho co nejmeně Citovat
Pacho69 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 (upraveno) Myslím, že když sundáš tapecírung, asi nebude co studovat, nic komplikovaného na tom nebude. Vycvakneš kryt na klice otvírání. V opěrce vyndáš ovládání (tam je tuším šroub). Pak je jeden šroub se strany od zámku a druhej je dole v předu dveří. Ostatní je snad jen nacvakáno. Ale zkušenost nemám, i když mě to asi taky čeká, něco mi ve dveřích hrká. Upraveno 8. červen 2015 uživatelem Pacho69 Citovat
johnvice Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 hmmm na parkovišti před panelákem to bude erotika ani na you tube jsem toho moc nenašel how to .. asi to vidim na odborníky nebo aslespon na zkušenostníky i tak diky J. Citovat
johnvice Odesláno 17. červen 2015 Autor Odesláno 17. červen 2015 Ja vím sem prase ale potreboval jsem to nejak rychle docasne poresit ... par direk kde jsem se dostal , kancelarska sponka, lepici paska polytex ...ve 130km/h budu rozhodně klidnejší protože to drží rurčitě lépe než jen tou páskou ... nebij te mne, je to jen docasne a provizorni http://johnvice.sweb.cz/start/5008/provizorium.jpg Citovat
Dodo1976 Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Ty bláho to není moc hezký řešení. Udělal sis tam sponkou dírky a bude Ti tam časem zatýkat. Až to budeš chtít dát do kupy tak budeš měnit nejen kloub ale i ty děravé kryty. Citovat
Pacho69 Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 tyhle kryty jsou součástí kloubu, když koupíš zrcátko, bude to se vším všudy. Jediný kryt, který použiješ, je ten v barvě kastle. Myslím, že jsi nepoškodil nic, co už není poškozené. Ale stejně bych se s tím bál jezdit rychle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.