Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek, prosím Vás neřešil už někdo z Vás zpětné zrcátko. Mám na mysli lepení nebo výměnu? Hold se podaří, a lepící páska na tom sluníčku přestává fungovat.

Moc jsem to nestudoval, kde přesně to "prdlo", zřejmě  v kloubu sklopení, což jsem ochoten obrečet. :myslim (elektricky sklopne nejsou )

Díky Johnvice

Odesláno

Zrcátko u řidiče se mi taky za záhadných okolností ulomilo. Brzy po koupi. V Peugeotu mi ho tehdy vyměnili zadarmo, ale měli pochybnosti. Já sice taky, ale neumím si to vysvětlit. Na firemním parkovišti, vztahy zaměstnanců zde nejsou špatné, spíše nějaký pošťák že by ho pěstí ulomil. Bylo vylomené v kloubu směrem dolů, viselo na drátech.

Odesláno

Elektricky sklopná nejsou? Já myslel, že to je základ, že to má každý. Můžeš deaktivovat sklápění při zamčení, ale pořád zůstane sklopné ovladačem.

Já bych asi měnil, riziko, že mi to odtancuje někde za jízdy, třeba do bočního okna (nebo někomu za mnou do předního), bych raději nepodstupoval. Neorigo zrcátko stojí tak 4tis, origo osmičku(?), zůstanou ti náhradní díly ;)

Odesláno (upraveno)

Myslím, že když sundáš tapecírung, asi nebude co studovat, nic komplikovaného na tom nebude. Vycvakneš kryt na klice otvírání. V opěrce vyndáš ovládání (tam je tuším šroub). Pak je jeden šroub se strany od zámku a druhej je dole v předu dveří. Ostatní je snad jen nacvakáno. Ale zkušenost nemám, i když mě to asi taky čeká, něco mi ve dveřích hrká.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

hmmm na parkovišti před panelákem to bude erotika :myslim   ani na you tube jsem toho moc nenašel how to .. :nevim asi to vidim na odborníky nebo aslespon na zkušenostníky :roll i tak diky :super J.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ty bláho to není moc hezký řešení. :(

Udělal sis tam sponkou dírky a bude Ti tam časem zatýkat.

Až to budeš chtít dát do kupy tak budeš měnit nejen kloub ale i ty děravé kryty.

Odesláno

tyhle kryty jsou součástí kloubu, když koupíš zrcátko, bude to se vším všudy. Jediný kryt, který použiješ, je ten v barvě kastle. Myslím, že jsi nepoškodil nic, co už není poškozené. Ale stejně bych se s tím bál jezdit rychle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...