Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

80 kW převodovka typu ML5, 2.hmot. setrvačník, 66 kW převodovka typu BE4/5,jednohmotový setrvačník. Pokud ti jde o to, že to moc točí, tak tam dej převodovku z 206 2.0 HDI, má oproti 406 66kW těžší stálý převod, ale přitom je to ten samý typ.

Odesláno

Nepasuje. 

Ale z 2.2 HDi ano. 

pajo, jak to myslíš, že má těžší stálý převod? Já myslel, že všechny převodovky na 66 kW HDi byly stejné, tedy krom té z 206 ECO. ;) Ale  ta je téměř k nesehnání. 

Odesláno

Myslím to tak, že 206 a 306 má v základu 70/19, 206 ECO varianta má 63/19 a 406 a 307 má 77/19. Důsledek toho je, že ačkoliv 206/306 a 307/406 používají pneu s různým obvodem, tak všechny točí při 135 km/h 3000ot./min.

2MilanF1: Koukám, že ta ECO převodovka Ti nedá spát :D:P

Odesláno

Jen ještě dodatek, nevím, co znamená, že tu z RHZ můžeš mít za dobrou cenu, ale alespoň u nás, pokud se nejedná o ECO verzi, tak jsou všechny +- za stejně levnou cenu.

Odesláno

Ano, tomu já rozumím. Já jen říkám to, že u nás jsou "klasické" převodovky pro RHY +- všechny nastejno a za levno, takže nemá smysl bastlení převodovky z RHZ, leda bys ji měl zadarmo ( a i tak se to nevyplatí).

Odesláno

To mě nedošlo, že používají "větší" pneumatiky. Pak je to jasné. 

Sešeň převodovku z RHY, těch se všude bude válet hodně za dobré peníze. Tu z 2.2 HDi tam půjde dát, ale nebude to jen tak, čistě kus za kus to nebude. 

Ano, ta ECO převodovka mi nedá spát, ale jezdím nyní za cca 4,5 l/100 km, takže to moc neřeším, ale ne že by mě to nelákalo. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...