Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rucicky podebrat vidlickou a zapacit, ale nevim, zda v tomto pripade bude chyba zrovna v budicich

studenaky se objevovaly u kontaktnich tycek, na ktere byly nastrceny jednotlive budiky, ale to se projevovalo pouze vypadkem daneho budiku, ne celkovym blbnutim pristrojove desky, jako zde

zkontroluj jeste kostrici bod za levym prednim svetlem, hned u kastliku autobaterie, tam je prikostren hlavni kabelovy svazek auta, byva tam rez

Odesláno

A nebo zkusit sehnat jiné funkční budíky a vyměnit. Samozřejmě, že upravit počet kilometrů. Tak jsme to například udělal já. Takže budíky mám z coupé a počet km jsem si nechal nastavit podle původních budíků.

Odesláno

Diky moc za radu zitra zkusim ten svazek a uvidim zda to tam neni povolene.Na pristrojovku se vrhnu o vikendu to bude vice casu  .Kdybych kupoval funkcni budiky jsou tam nejake rozdily nemyslim coupe .Nevite kolik stoji uprava kilometru .

Diky 

Odesláno

pokud by na novych budicich byl mensi pocet km, nez ma najeto tvoje auto, upravi se to samo na tu hodnotu tveho auta, v pripade vyssiho poctu km v budicich se prepise udaj v aute, tedy vzdy ta vyssi hodnota zustava zapsana

budiky je treba kupovat dle typu zadnich pripojovacich konektoru, jsou tri typy s modrym+zlutym konektorem (do r.v. 4/99), s bilym+cernym konektorem (pro tve auto) a pak s jednim cernym konektorem (406 od 2003 vyse)

Odesláno

Diky moc za informaci .Jinak jsem dneska zkousel to uzemeni pod baterii  a vsechno je tam pritazeny jak ma tak to vypada asi na ty budiky.

Odesláno (upraveno)

:D do tohoto vlákna jsem ještě nekecal, tak jdu na to:

ideální by bylo, kdybys to dokázal vyprovokovat na místě. Takže na volnoběh, klepej na budíky, klepej na jednotku pod volantem (r.v.99 tam snad nemá, ale klepat můžeš :D ), klepej na pojistkovou skříňku v kabině i v motoru, klepej na spínací skříňku.

Tahej za kabelové svazky pod palubkou i v motoru. Pomocník ať kouká na budíky.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Chtel jsem se jeste zeptat ted se mi rucka sekne na 90 Km a nespadne dolu pri vypnuti klicku rucka spadne ale pak se pochviku zase ustali na 90 .Dneska to budu rozebirat tak snad tam neco najdu muze to delat i nahon na rychlost ?

Odesláno

Nahon na rychlost?? Lankové náhony tachometru patří dávné minulosti. Čidla, drátky, konektory jsou dnešní řešení.

Ještě jednou: zkus vyprovokovat jakoukoli reakci "pod napětím". Jinak to můžeš rozebírat dokola - zřejmě budeš rozebírat něco jiného, než je závada.

Pokud to dělá takto náhodně, tak s největší pravděpodobností to bude reagovat na mechanický pohyb, poklep. Takže to měj zapnuté a zkoušej. Možná je příčina někde v BSI, nebo jak se to jmenuje, pod kapotou v té plastové krabici.

Odesláno

To, že ručka nespadne, pak spadne a pak vyskočí, může být vadným uzemněním, i v budíkách. Prý jsou tam nějaké "jehly", dráty, které propojují desky navzájem, a tam bývá vadný spoj.

Odesláno

Tak jsem proletoval vsechny ty trny tak uvidim zda se to bude opakovat .Ted mam jiny problem pri rozebiraním jsem si omylem hybnul teplotou da se to nejak vykalibrovat ..

Diky moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...