Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Čau Všem ,

mam takový problém ze při jízdě mi na 4 sec. spadnou ručičky rychlosti ,otáček a teploty problikne kontrolka motoru a pak se to vrátí na správnou hodnotu (někdy mají blinkry špatný zvuk a vynechává chod blikání). Při této situaci motor normálně funguje a není slyšet žádná anomálie .Když jsem to napíchnul na universální diagnostiku tak nic nebylo zjištěno(jen problém s přídavným topením) .Nevíte náhodou co by to mohlo způsobovat jev."studeňák nebo vadný alternátor "

???

Díky moc  

Posted

Ještě by to mohlo být ukostření, připojení baterie. Při jízdě se kontakt uvolní, ale na diagnostice to nemusí být vidět. Alternátor můžeš zkusit multimetrem, zda dobíjí aspoň orientačně, měl by dávat myslím 14,5 V.

Posted

myslis jako na desce ? jak mam rozebrat ty budiky dal jsem pryc plastovy kryt a nemuzu se dostat na desku .,jak mam sundat rucicky 

Posted

Budíky bych nerozebíral, jen je povytáhnout a odpojit. Jsou k nim připojeny dva svazky, konektory se oddělevájí pomocí takové kolíbky. Jak je budeš mít venku, tak si můžeš zkontrolovat ten tišťák na zadní straně a další spojení.

Posted (edited)

na zadni strane jsou jen zarovky nevidim tam na elektroniku takze tistak se soucastakmi je na strane kde jsou budiky .

post-10393-0-61542200-1432675158_thumb.j

post-10393-0-11389700-1432675200_thumb.j

Edited by dire
Posted

Já měl na mysli ten tišťák s žárovičkami, někdy bývá "pokrčený", teplem zdeformovaný a to by mohlo způsobovat ten problém. Je fakt, že na mém modelu to nemá ze zadní strany žádný plastový kryt jako u tebe.

Posted

Neni problem to propajet ale mam spis problem jak se dostat na ten tistak . 

jestli se maji sundat rucicky  .. nebo se to da sundat jinym zpusobem . Dekuji za kazdou informaci 

Posted

Jj jdou stahnout

a nevis jak zkousel jsem to sroubouvackem trochu zapacit smerem nahoru a rucicka se ani nehla .?

Posted

o vikendu to zkusim sundat snad ty rucicky nezlomim.Koukal jsem se ze z druhe strany tistaku jsou 4 maly sroubky s troxem nevis presne co drzej ? 

Posted

tak k dnesnimu dni se objevila zase dalsi anomalie :( kdyz se vypne motor tak palubka zacne pipat a rozsviti se dolni kontrolky ?

Ja se z toho uz p.....:(

Diky 

Posted

O vikendu jsem zkusil rozebrat palubni desku sundal jsem plastovy kryt u budiku vyndal jsem 4 sroubky co drzi rucicky ale za boha se mi nepovedlo sundat ty rucicky . Da se to nejak vypreparovat abych nemusel sundavat rucicky ? 

Diky 

Posted

Diky za odpoved a ty sroubky z druhe strany se museji taky povolit nebo staci jen sundat ty rucicky a pak to oplastovani (je tam jeste nejkay zasek )? 

Posted

Muze mi prosim te jeste prozradit kde se nejcasteji objevuji ty studenaky ? "konektory nebo je to nahodile "cim je nejlepsi sundat ty rucicky .

Diky moc a omlouvam se ze otravuju