Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chystám sa v blízkej dobe naplniť a dezinfikovať klímu.

Nedávno som zbadal túto ponuku v Peugeote:

http://www2.peugeot.sk/newsletter/klimatizacia_akcia/

Čiže čistenie a dezinfekcia za 25e. Narýchlo som sa ich spýtal na čistenie a vraj ju čistia nejakým originál Peugeot prípravkom.

V inom servise som našiel čistenie klímy ozónom za 9e.

Otázka: Čo by ste volili vy? Čistenie v Peugeote tým prípravkom za 25e, príp. komplet s plnením za 50e alebo ozónom v tom druhom servise?

Čo je podľa vás efektívnejšie, lepšie? Klímu som si vždycky čistil sám sprejom, alebo penou. Vyplatí sa to dať čistiť alebo si mám kúpiť sprej/penu/ajatin a vyčistiť to sám?

Ďakujem.

Odesláno (upraveno)

klima ak nefunguje ako ma (malo media, slaby vykon a pod), tak si ju daj skontrolovat kvoli uniku, lebo medium nestarne a nieje nutne chodit na "recyklaciu".

co sa dezinfekcie a cistenia tyka, je to vyhodeny peniaz. popisalo sa tu toho mraky.

najlepsia dezinfekcia je jej celorocne pouzivanie, vdaka comu sa vyparnik omyva kondenzom, predpokladam zem mas na klime ovladacom paneli rezim AUTO.

nepouzivanim klimy sa za par tyzdnov dostanes presne tam kde si bol pred navstevou servisu kvoili cisteniu :super

co sa tyka porovnaniu pripravkov za 9e vs 25e... to mas to iste ako sol do umyvacky Calgon za 3e, alebo W5 z lidla za 80 centov :papa

ozon detto, tiez len kratkodoba zalezitost.

Upraveno uživatelem Marcel00
Odesláno

Klíma mi funguje, ale nakoľko má auto 12 rokov a pravdepodobne nebola plnená ešte nikdy (za posledných 8 rokov nie), tak preto som ju chcel dať doplniť. A k tomu čisteniu, ak nie je rozdiel medzi ozónom a hocičim iným, tak si ju vyčistím sám.

Ďakujem za info :)

Odesláno (upraveno)

Chodím co 3 roky na doplnění klimy a výměny maziva v médiu- dle vyjádření servisáka ubývá ročně 40-70g média.Letos při čistění zjištěn úbytek cca 160g náplně(přitom klima šlapala v pohodě)Jezdím stále v režimu auto a klimu nevypínám.Kdyby jsi měl netěsný okruh tak by klima nešla ani naplnit!.Placeno v neautorizovaném servisu  600Kč.Mimochodem za stejný výkon jsem platil v Renault servisu před 5-ti lety  1450 Kč!Prý v AKCI!!Téma by asi chtělo přesunout do ,,Servis"

Upraveno uživatelem kurka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...