pistinko Odesláno 12. červen 2015 Autor Odesláno 12. červen 2015 (upraveno) no len ono je dimenzovane na 10A pri 230V ac, ale 10A DC je trochu ina zalezitost, u dc je problem so shasanim obluka, a pojdem pomerat kolko Amperov ide do tej spojky na klimu , ale vela nebude, ved tam ide len asi 1mm2 zila max 1,5 s tym tranzistorom mas pravdu, tam by mohol byt dost problem aj velmi rychlo Upraveno 12. červen 2015 uživatelem pistinko Citovat
krtek 2 Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 (upraveno) proste je to specialne rele a s takou amperazou a rozmermi niet ono aj toto ti dost dlho podrzi podla mna tam bude len pri vzopnuti viac amperov ked vzopne tak tam uz bude malo pocitaj ze to ma tych 15A na 24 DC ty mas 12-14voltov cize je to tak o hubu akurat Upraveno 12. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 (upraveno) tak to 10n pri origo rele znamena ze je na 10 voltov(spinacich) a cievka ma odpor 180 ohmov ekvivalent http://www.avelmak.sk/index.php?lm=1522&pg=det&article=63713 je to na 9 voltov a odpor cievky 225 ohmov cize toto by som volil ,silovka 15 amper 24V DC na tamte zabudni maju uz moc velky odpor cievky, polsky datashed no co uz vyjst z neho da zabrat Upraveno 12. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Pepe320 Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Pistinko jak jsi dopadl s tím relé řeším podobný problém, jen když jsem odpojil konektor od spínače co je na chladiči tak v něm bylo vidět jakoby olej nebo co to bylo ale suchej nebyl... Když jsem byl plnit klimu tak mi tam mechanik nedopatřením dal 750g chladiva potom mi to chvílemi šlo ale né dlouho, tak jsem to nechal přeplnit na 600g co patří do 2.0 hdi 80kw ale potom už mi to neseplo ani jednou... tak nevím jestli to dělá ten spínač nebo mi tam nespíná to relé co tobě. Ale ta tekutina v konektoru toho spínače tlaku není normalní.. Citovat
Dano406 Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Jestli je v konektoru takový nazelenalý bordel tak to není dobré.Nejspíš je to kontrastní tekutina co se přidává do okruhu klimy. To by potom znamenalo,že je ten snímač kaput a je v něm nějaká dírka kudyma utíká chladivo pryč. Citovat
krtek 2 Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 (upraveno) Pepe -daj dole konektor s toho tlakoveho spinaca a premeraj(na spinaci) piny 1-4 ci su zopnute ak nesu tak ti to pravsepodobne uniklo prec ako pise dano to zelene je kontrastna latka aby bolo vidno unik ak nastane Upraveno 24. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Pepe320 Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Zdar pánové tak u mě trošku víc problémů s klimatizací ,ložisko na řemenici kompresoru a ten tlakáč taky cca přes známého 1500kč investice ;-) :-D zítra mi to přijde tak půjdu na to! A doufám že ještě nebudu muset vydávat bsi kvůli tomu relé ;-) Citovat
Pepe320 Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Na tom konektoru je to pěkně vidět to barvivo s mazivem z klimy :-( Citovat
pistinko Odesláno 26. červen 2015 Autor Odesláno 26. červen 2015 caute chvilinku som tu nebol, ja som zatial v pohode, odkedy som rozbehal to rele, vsetko ohladom klimy zatial funguje Pepe a nepretlakoval ti to ked tam dal viac chladiva ? a povolilo cidlo cez ktore to potom pomaly uniklo von ? len uvaha moja Citovat
Pepe320 Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Tak abych se podělil se svými problémy na mojem mazlovi vyměněné ložisko řemenice klima kompresoru, tlakový spínač klimatizace, řemenice na klikovce a nakonec napuštění klimatizace a zjištění že stejně nefunguje, potom už s kolegou vydání bsi a relé klimatizace na kterém mi kolega během chvíle našel studený spoj to mi zapajel dali jsme to zpět a klimatizace funguje jak má!!! Citovat
Stejsn Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Ježišmarjá, to nejde rozebrat bez toho, abyste to takhle rozkurvili??? Citovat
Pepe320 Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 To zkus jestli to jde a pak děj vědět... Citovat
LeRo Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 No a teraz mi ešte povedzte, kto mi toto všetko za normálny peniaz urobí v Bratislave? :-) Citovat
pistinko Odesláno 22. červenec 2015 Autor Odesláno 22. červenec 2015 No a teraz mi ešte povedzte, kto mi toto všetko za normálny peniaz urobí v Bratislave? :-) Ak je potreba vymenit relatko tak sa ozvi prave pvjednavam pre seba a spravime to u mna Citovat
pug306 Odesláno 27. srpen 2015 Odesláno 27. srpen 2015 cawte nevie niekdo prosim kde presne je upevnena hadicka na odvod kondenzujucej vody z klima systenu ?.....som ju stratim... mam aj novu ale ani za slaka najst kam ju pichnut :X.....foto by pomohlo...dakujem Citovat
pistinko Odesláno 1. září 2015 Autor Odesláno 1. září 2015 caute tak den bol u mna LeRo so svojim peugeotom , riesili sme klimu, ale nejde klimu dal napustit, tam by som problem nevidel. aj cidlo tlaku chladiva je ok, spojka klimamotora zopne aj sa toci ale klima nechladi. ked som cez dia dal meranie parametrov a zobrazit stav snimacov tak hlasilo teplotu chladiva niekde na 34 stupnov, a nemala snahu klesat, a co mi bolo cudne nezopol sa ventilator chladenia, co stym ? klima motor ? spojka ? ale ta zopla a nevydavala ziadne zvuky vin vf38brhyf81367479 napada vas nieco ? Citovat
pistinko Odesláno 1. září 2015 Autor Odesláno 1. září 2015 ventilator ako taky funguje, spravil som test funkcnosti cez dia a ventilator sa rozbehol, ale s klimou nie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.