Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

no len ono je dimenzovane na 10A pri 230V ac, ale 10A DC je trochu ina zalezitost, u dc je problem so shasanim obluka, a pojdem pomerat kolko Amperov ide do tej spojky na klimu , ale vela nebude, ved tam ide len asi 1mm2 zila max 1,5

s tym tranzistorom mas pravdu, tam by mohol byt dost problem aj velmi rychlo

Upraveno uživatelem pistinko
Odesláno (upraveno)

proste je to specialne rele a s takou amperazou a rozmermi niet ono aj toto ti dost dlho podrzi podla mna tam bude len pri vzopnuti viac amperov ked vzopne tak tam uz bude malo pocitaj ze to ma tych 15A na 24 DC ty mas 12-14voltov cize je to tak o hubu akurat

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

tak to 10n pri origo rele znamena ze je na 10 voltov(spinacich) a cievka ma odpor 180 ohmov 

ekvivalent http://www.avelmak.sk/index.php?lm=1522&pg=det&article=63713  je to na 9 voltov  a odpor cievky 225 ohmov cize toto by som volil  ,silovka 15 amper 24V DC 

na tamte zabudni maju uz moc velky odpor cievky, polsky datashed no co uz vyjst z neho da zabrat

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pistinko jak jsi dopadl s tím relé řeším podobný problém, jen když jsem odpojil konektor od spínače co je na chladiči tak v něm bylo vidět jakoby olej nebo co to bylo ale suchej nebyl... Když jsem byl plnit klimu tak mi tam mechanik nedopatřením dal 750g chladiva potom mi to chvílemi šlo ale né dlouho, tak jsem to nechal přeplnit na 600g co patří do 2.0 hdi 80kw ale potom už mi to neseplo ani jednou... tak nevím jestli to dělá ten spínač nebo mi tam nespíná to relé co tobě. Ale ta tekutina v konektoru toho spínače tlaku není normalní.. 

Odesláno

Jestli je v konektoru takový nazelenalý bordel tak to není dobré.Nejspíš je to kontrastní tekutina co se přidává do okruhu klimy.

To by potom znamenalo,že je ten snímač kaput a je v něm nějaká dírka kudyma utíká chladivo pryč.

Odesláno (upraveno)

Pepe -daj dole konektor s toho tlakoveho spinaca a premeraj(na spinaci) piny 1-4 ci su zopnute ak nesu tak ti to pravsepodobne uniklo prec ako pise dano to zelene je kontrastna latka  aby bolo vidno unik ak nastane

Odesláno

Zdar pánové tak u mě trošku víc problémů s klimatizací ,ložisko na řemenici kompresoru a ten tlakáč taky cca přes známého 1500kč investice ;-) :-D zítra mi to přijde tak půjdu na to! A doufám že ještě nebudu muset vydávat bsi kvůli tomu relé ;-)

Odesláno

caute

chvilinku som tu nebol, ja som zatial v pohode, odkedy som rozbehal to rele, vsetko ohladom klimy zatial funguje

Pepe a nepretlakoval ti to ked tam dal viac  chladiva ? a povolilo cidlo cez ktore to potom pomaly uniklo von ?  len uvaha moja

Odesláno

Tak abych se podělil se svými problémy na mojem mazlovi vyměněné ložisko řemenice klima kompresoru, tlakový spínač klimatizace, řemenice na klikovce a nakonec napuštění klimatizace a zjištění že stejně nefunguje, potom už s kolegou vydání bsi a relé klimatizace na kterém mi kolega během chvíle našel studený spoj to mi zapajel dali jsme to zpět a klimatizace funguje jak má!!!

• O 2 týdny později...
Odesláno

No a teraz mi ešte povedzte, kto mi toto všetko za normálny peniaz urobí v Bratislave? :-)

Ak je potreba vymenit relatko tak sa ozvi prave pvjednavam pre seba a spravime to u mna

• O 1 měsíc později...
Odesláno

cawte

nevie niekdo prosim kde presne je upevnena hadicka na odvod kondenzujucej vody z klima systenu ?.....som ju stratim... mam aj novu ale ani za slaka najst kam ju pichnut :X.....foto by pomohlo...dakujem

Odesláno

caute

tak den bol u mna LeRo so svojim peugeotom , riesili sme klimu, ale nejde

klimu dal napustit, tam by som problem nevidel. aj cidlo tlaku chladiva je ok, spojka klimamotora zopne aj sa toci ale klima nechladi. ked som cez dia dal meranie parametrov a  zobrazit stav snimacov  tak hlasilo teplotu chladiva niekde na 34 stupnov, a nemala snahu klesat, a co mi bolo cudne nezopol sa ventilator chladenia,  

co stym ? klima motor ? spojka ? ale ta zopla a nevydavala ziadne zvuky

vin vf38brhyf81367479

napada vas nieco ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...