OK406 Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Nudíte se? Kupte si medvídka mývala . A nebo si umyjte auto . Citovat
Péťa Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 No vidíš, já když hlasoval, tak jsem nad tečkou uvažoval, že není ve vzoru a přesto jsem ji úmyslně napsal, protože tam v podstatě patří. A to jsem si říkal, že tam pro srandu udělám úvozovky: "ANO, schvaluji". To by Ti ale asi prdla cévka a tak jsem rád, že jsem je nenapsal a tím uchránil Tvůj život Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Stále mne někteří lidé na tomto fóru dokážou překvapovat Citovat
Veverka Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 No, mezi aktuálně posledními příspěvky v hlasovacím vláknu se najdou pěkné "mimostřely" Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 predpokladam, ze to Kuba myslel hlavne v nadsazce...... a hlavne to opravdu ukazuje, jak lidi ctou..... kdyz to vezmu do detailu, tak by melo byt ve zprave uvedeno pouze to co je v uvozovkach. Zadani je jasne, pro schvaleni zapiste tento tvar......Cili tecka na konci vety muze byt lingvisticky sice spravne, ale zadani znelo proste jinak. A ty uvozovky to presne ukazuji, jaky zneni ma byt. Z hlediska toho, kdyby se trvalo na splneni zadani, tak je pulka hlasu neplatnych, nicmene doufam, ze se to tak resit nebude. Takze priste jasne a strucne = ANO x NE; SOUHLASÍM x NESOUHLASÍM Vemte si, ze i po tomto vlakne v pokecu se najde v hlasovani individuum, ktery fakt muselo dostat po hlave naplocho mecem. Nejenze prvni jeho prispevek je, ze by se to jinak nikam nepohlo a ze schvaluje........ ale ono to individuum tam za chvili da dalsi prispevek ve zneni "souhlasim". Takze tam jsou 2 hlasy pro ano od jednoho clena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je opravdu zarazejici, ze jo? Citovat
MotoMoto Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Vysvětlete mě někdo proč se to nemohlo udělat formou hlasování v anketě? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Scratchi, jestli myslíš tohoto borce http://www.peugeot-club.com/topic/99338-nove-stanovy-k-diskusié-stanovy-k-diskusi/?p=1668773 Tak to je fakt síla Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 nene, myslim, toho co tam psal to co jsem psal, zkusim to najit ale tohle je teda jeste silnejsi material Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 (upraveno) ano mas pravdu, to je on. Nebyl jsem si jist tim jmenem, a nejak mi vypadava forum jsem necekal, ze by toto mohla byt jedna a tataz osoba Upraveno 4. květen 2015 uživatelem Scratch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.