Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No vidíš, já když hlasoval, tak jsem nad tečkou uvažoval, že není ve vzoru a přesto jsem ji úmyslně napsal, protože tam v podstatě patří. A to jsem si říkal, že tam pro srandu udělám úvozovky: "ANO, schvaluji". To by Ti ale asi prdla cévka a tak jsem rád, že jsem je nenapsal a tím uchránil Tvůj život ;):P

Guest minimaxa
Odesláno

Stále mne někteří lidé na tomto fóru dokážou překvapovat  :nevim

Odesláno

predpokladam, ze to Kuba myslel hlavne v nadsazce...... a hlavne to opravdu ukazuje, jak lidi ctou.....

kdyz to vezmu do detailu, tak by melo byt ve zprave uvedeno pouze to co je v uvozovkach. Zadani je jasne, pro schvaleni zapiste tento tvar......Cili tecka na konci vety muze byt lingvisticky sice spravne, ale zadani znelo proste jinak. A ty uvozovky to presne ukazuji, jaky zneni ma byt. Z hlediska toho, kdyby se trvalo na splneni zadani, tak je pulka hlasu neplatnych, nicmene doufam, ze se to tak resit nebude. Takze priste jasne a strucne = ANO x NE; SOUHLASÍM x NESOUHLASÍM :D

Vemte si, ze i po tomto vlakne v pokecu se najde v hlasovani individuum, ktery fakt muselo dostat po hlave naplocho mecem. Nejenze prvni jeho prispevek je, ze by se to jinak nikam nepohlo a ze schvaluje........ ale ono to individuum tam za chvili da dalsi prispevek ve zneni "souhlasim". Takze tam jsou 2 hlasy pro ano od jednoho clena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je opravdu zarazejici, ze jo?

Odesláno

nene, myslim, toho co tam psal to co jsem psal, zkusim to najit :D

ale tohle je teda jeste silnejsi material :D

Odesláno (upraveno)

ano mas pravdu, to je on. Nebyl jsem si jist tim jmenem, a nejak mi vypadava forum :D

jsem necekal, ze by toto mohla byt jedna a tataz osoba :D

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...