Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servismanův konec?

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

JÁ dělal za hubičku čili skoro zadarmo.

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno

Ja si dělal srandu :D
To mělo být rýpaní, právě že, pokud to takhle napíšu, dejte mu skvělou peči a on se o vas dobře postará... :)

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

spíše měli. .. 

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno (upraveno)

To ego je strasny co?

Edit: Servisman opet editoval prispevky, takze moje veta o egu byla v kontextu neceho jineho, rozhodne ne usmevacka a vety spise meli :)

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Myslím si, že nic tu ,,nesmrdí", alespoň, co to v tuto chvíli čtu :) . V Praze mají více dobrých věcí. Věřím, že i jinde je více takových ChouLů, servismanů a mnoho dalších šikovných a ochotných členů P-C. Vím o více členech P-C, kteří pomohou ...................    Vážím si jich. Je pravda, že každý je jiný a ..........

Odesláno

Jo choulák mě udělal signálem DCF řízený pragotroňácký hodiny, ladilo se to dlouho - bylo to v podstatě ve fázi prototypu, jsem spokojen, cena za produkt dobrá

Odesláno

no ja na Choulaka taky nemuzu rict krivy slovo, krom jedne veci, nemam rad kdyz se neco domluvi a pak se to omluvi pozde nebo se nekomunikuje. Ono je to ale spis v dnesni dobe tak nejak normalni mi prijde, takze tak.

O tom, ze servisman umi poradit atd je tady toho napsano uz tolik, ze proste nechapu, proc se to taha do dalsiho vlakna. Ja taky budu dekovat Almanilovi a Dzavelovi za pomoc s revmaplechama a tesim se, az mi tam nekdo napise ze servisman je taky super :). Kdyztak tam rovnou dopiste i dalsi :D

A ten tvuj koment jestli smrdi zenska inteligence nebo zavist.... tak ten necham bez povsimnuti, neb bych na to odpovedel neco, po cem by se servisman mohl urazit a zase vsechno bud smazat nebo zase ukrivdene plakat.

Odesláno

Myslím, že na rozdíl od někoho, mám inteligence dost :P .

A závidět?? Co jako? Jsou činnosti, který ráda přenechám chlapům, já zas umím jiný věci, než se hrabat v autech.

Že je ChouLu šikovnej, o tom žádná :super , je tady plno šikovnejch členů, ale ti nemaj potřebu neustále dokola opakovat a fňukat jako někdo, co kde udělali, kolik je to stálo času, benzínu, nervů atd. Buď chcu pomoct a pomůžu nebo držím hubu a ne pak trapně psát, něco o nedocenění.

Odesláno

Jj sikovnej je jen ten "time management" .... :)

Odesláno (upraveno)

JÁ dělal za hubičku čili skoro zadarmo.

:xvul Posloucháš asi rád jednu písničku od Olympiců co? :D

Jak se říká: Není nad to se pořádně pochválit, jelikož to za Tebe nikdo jiný neudělá :D:xvul

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Škoda, že se daj příspěvky tak hodně editovat, což se rovná smazání celé původní myšlenky, akorát čas editace zůstává, pak si to dotyčnej může měnit podle nálady, jak se mu to zrovna hodí..... :potlesk

15:41 editace 16:52

15:44 editace 16:48

15:47 editace 19:50

Pak na něco reagujte... :grr

Bylo by docela zajímavé vidět, co tam bylo psáno původně, to bychom se zas pobavili :blicismajlik  Někdo je prostě nepoučitelnej, trapnej a asi by se měl jít léčit, když musí pořád toto dělat :nevim

Se hned po ránu musí člověk nas... :(

Odesláno

Aluško,klídek,nemáš to zapotřebí,nerozčiluj se ,máš jen jedno zdraví

prostě jsou tady takoví a makoví,no,s tim už člověk nic nenadělá

Odesláno

Aluska - a taky samonasiraci a lehce nesvepravnej. Ale holt i s takovym materialem se zde musi pracovat :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...