Přejít na obsah

Smoke_66

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

O uživateli Smoke_66

  • Datum narození 28.7.1992

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Nová Paka
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

571 zobrazení profilu

Smoke_66's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

53

Popularita

  1. @MildaMPS Dělají ti to všechny? Mě jen přední. Pokaždé, kdyz vymotavám s pásů vajíčko s dcerkou vzadu, hrozně ji závidím, jak ji to super navíjí.
  2. Je to hodně, nebo ne? Nevíte někdo?
  3. Tak jsem po delší době zpět abych zhodnotil jaký má auto olejový apetit. Trochu asi ano, jak koukám. Stav km při porovnávací fotce 151 960.
  4. Všem krásné Vánoce a ať vozidla slouží.
  5. Ahojte. Ještě bych měl jednu výtku směřující k bezpečnostním pásům. Hrozně pomalu navíjí a kolikrát to je o nervy. Máte někdo s tímto vozidlem stejný problém? Jde to nějak řešit?
  6. Smoke_66

    Dneska vařim já

    Dokonce jsem k tomu zvládnul i nakrájet zeleninu a opéct chleba. Mám plusový body u manželky.
  7. Smoke_66

    Dneska vařim já

    Doma u plotny mi to moc nic neříká. Ale po dnešním ranním zkouknutí nových příspěvků zde, jsem to už nevydržel.
  8. Já zatím vidím buď šetření při výrobě, nebo ušetření par desítek gramů na váze. I když někdo může namítat že je to na autě jen věc která se může pokazit, na moji 406tce jsou pistnice stále původní z roku 99 a fungují.
  9. Ano. @sharpers mě uvědomil na jednoho pána který měl na inzerat díly včetně výfuku. Vypada to že je v dobrém stavu, takže si asi s pánem plácnu. Trochu ho natřu a dám na auto.
  10. Tak po dvou a měsících a najetých cca 1200 km je potřeba to auto trošku rozebrat. Předně je potřeba říct, že je to neskutečnej koráb, a zejména ježděním po úzkých městských a sídlištních ulicích si připadám jak kapitán Titaniku. Musím vyzdvihnout posilovač řízení, tak lehce se mi neovládala ani 206ka. A když řídím 406ku, přijdu si jak kdyz posilovač nemám. To auto se ovládá s naprostou lehkostí a je to paráda. Krásně se v tom autě sedí, a i když moje nejdelší absolvováná trasa byla 70km, s takovou lehkostí a svěžestí se mi z jiného auta nevystupovalo. Pochvala patří i topení, jeho náběh předčil moje očekávání a topí po studeném startu opravdu rychle. Jízda i po opravdu rozbité silnici komfortní a rázy od kol nejsou nic hrozného. Odhlučnění kabiny od hluku zvenku famózní. Byl jsem hodně zvědav, jak si zvyknu na automat. No. Kdybych si ho měl kupovat znovu, volil bych radši 6st. Není to vůbec špatný, ale občas je fakt znát, že ty 4 stupně jsou málo a někdy sám neví co tam má hodit. Na druhou stranu neřadit jsem si zvykl hodně rychle, a fakt nevím, jestli se budu někdy chtít k manuálu vrátit. Spotřeba se ustálila na 11litrech. Je tam asi 35%delších tras a 65% krátkých jízd do 10km. Tak nevim jestli je spotřeba adekvatní nebo ne? Ale abych to to auto jenom nechválil. Co nepřekousnu, je ta náhrada zadniho tlumiče od polmostrow. Chtel jsem si zvyknout, ale nejde to. Ale už je snad konečně na cestě originální tlumic v docela dobrém stavu, tak to snad bude už dobrý. Další věc je docela umění nasednout do auta, aniž bych si neotřel nohu o práh. Vždycky jsem si myslel, že to je jen tereňáků, a ejhle. Je to i u klasického kombíka. Kufr je docela vysoko, a něco do něj dávat, je taky o bouchnutí noh do nárazníku. Ano. Je pravda že jsem skrček takže může být problém i v moji výšce. je docela sranda, kdyz si chci ostřikovačem umýt zadní okno. Motorek sepne na tak dlouho, že vám nejenom omyje okno, ale pobleje kompletně celé zadní vrata a steče to až na nárazník. a to nemluvím o tom když ostřikuju predek. Když sepnu páčku, motorek ostřikovače sepne asi s 5ti vteřinovou prodlevou. S čím mě ale peugeot 407 hodně zklamal, je otevírání kapoty. Jak já miluju 406tku a její pístnice. Tohle mě malinko mrzí. Nicméně jsou to ve finále prkotiny (krom toho výfuku) a jinak jsem s tímto korábem zatím spokojený a vždy se těším na každou jízdu. Pokud jste dočetli až sem, klobouk dolů.
  11. Smoke_66

    Dneska vařim já

    Jak tady na to tak koukám, já snad vytáhnu na terasu gril a něco na něj hodím.
  12. @vagi ahoj, ptal si se na ubývaní oleje. Tak to teda zkusím měřit. Přikládám sem protože si myslím ze je to k tématu. Stav km 150 830 Emulze si nevšimejte. Měrka má ohlý průchod do motoru a jak se o něj vždy otře, vypadá to děsivě.
  13. Dnes jsem to vzal trochu vapkou. Ale nemá to teď moc smysl. Po umytí 6km jízda a bylo to podobný jak na fotce.
  14. Tak jsem dnes jenom vyndal světlo, přihnul v konektoru kostru, prostříkal nějakým prostředkem a zatím to vypadá že to funguje. Nikde nic vypáleného není. Jen vodič kostry v konetoru byl takový zašlý, tak jsem to ještě vyškrábal šroubovákem. Tak uvidíme. Autům zdar.
  15. Děkuji všem. Až bude čas. Pustím se směle do toho.
×
×
  • Vytvořit...