Přejít na obsah

MildaMPS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

O uživateli MildaMPS

  • Datum narození 8.1.1989

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Zlín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

380 zobrazení profilu

MildaMPS's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. Řekl bych, že tato verze bude mít obyčejné červené. Do trojky se dávalo toto podsvícení pro nejvyšší výbavu a model MPS jako jsem měl já. edit: Tak s tím podsvícení to beru zpět. Nejsem si úplně jistý. Každopádně gratuluju k výběru vozidla. Na drcení okrsek to vhodné auto . Respektive to člověka nutí zkoušet limity podvozku.
  2. MildaMPS

    Scratchova 407 coupe 2,2 16V

    Pokud kupoval Mazdu3 2. generace s označením BL, tak ta vyloženě sklony k reznutí nemá. Což se nedá říct o její předchůdkyni, jakkoliv to bylo řidičsky velmi hravé auto.
  3. MildaMPS

    Scratchova 407 coupe 2,2 16V

    Tak co máš za Mazdičku?
  4. Mě také jen přední, zadní jsou v pořádku.
  5. Má někdo zkušenost s touto chybou? Svítí kontrolka motoru a hláška depollution system faulty. https://www.troublecodes.net/pcodes/p0170/?fbclid=IwAR1Vdqm_ADhaPhKLz_X82IoF-4bGVUWEnUkI4m3avlESl_laKybEqKSwbms Motor se mi při rozjezdu občas přidusí a nechce jet, po dvou sekundách se chytne a jede. V otáčkách to jede taky normálně. Na volnoběh to občas padne pod 800ot/min, ale elektronika to zatím srovnává. Svíčky a rozvody včetně časovacího kola nové.
  6. MildaMPS

    pod rozvody teče olej

    Tak to vypadá, že mi také olej kape kolem rozvodů. Celá stěna motoru na straně rozvodů je mastná a pod autem kapky oleje. Zítra to vezu do autorizáku sice kvůli jiné věci, ale už jim to tam nechám. Prokleté auto.
  7. MildaMPS

    2.2i

    Zdravím, tak mě začal nečekaně trápit další problém. Při řazení se začíná pravidelně stávat, že při puštění plynu zůstanou otáčky viset a nepadají. Zdá se, že škrticí klapa zůstává otevřená a neuzavře se. Při jízdě z kopce se zařazenou rychlostí ukazuje palubák aktuální spotřebu 3-4l/100km. Přitom dříve ukazoval 0. Dá se ta klapka vyčistit nebo odchází do věčných lovišť?
  8. Pásy se mi také pomalu navíjí. Posádka mi neustále hlásí, že to mám rozbité
  9. MildaMPS

    pod rozvody teče olej

    Peugeot umí teda překvapit. Změnil se ti k lepšímu chod motoru a výkon po výměně toho kola?
  10. MildaMPS

    pod rozvody teče olej

    @vagiCo přesně je to prosím tě za díl a jaká byla jeho cena?
  11. MildaMPS

    2.2i

    Tak mám po výměně rozvodů, oleje a hydroštelů. Motor ztichl, sice to není taková kultivovanost na jakou jsem byl zvyklý u Japonců, ale *neumím psát slušně* pes. Auto je ovšem zase v servise. Praskla mi hadice, zřejmě od odvětrávání kliky a vychcalo z toho půl litru oleje. Hadici sháním v Peugeotu. Bohužel odpovídající díl zatím nejsou schopní najít, přestože jsem původní hadici donesl. Já se picnu.
  12. MildaMPS

    2.2i

    Ok, díky za informace. Je to tedy velmi zajímavá vlastnost.
  13. MildaMPS

    2.2i

    Díky za reakce pánové. Převodníkem na vačce myslíš to časovací kolo sací vačky? Ve zdejších tématech jsem se dočetl, že za to můžou prý i špatně seřízené rozvody.
  14. MildaMPS

    klíč

    Mám ten samý problém. S druhým dálkáčem nemůžu nastartovat. Napraví to návštěva Peugeot servisu?
  15. MildaMPS

    2.2i

    Zdravím, oživím trochu toto téma. Koupil jsem 407 s motorem 2.2i 120kW. Při studeném startu má motor klapavý zvuk( zřejmě zdvihátka). Po zahřátí oleje na provozní teplotu má motor tichý chod. Jinak za studena startuje na drc a jede úplně bez problémově. Je to u tohoto motoru běžný jev nebo mám nechat vyměnit zdvihátka popř. další věci ? Chystám auto na první servis oleje,rozvody, filtry ...tak jestli to zrovna neudělat při jednom. Nebo počkat co s chodem studeného motoru udělá Mobil1 0W-40 ?
×
×
  • Vytvořit...