Přejít na obsah

Pietrfield

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

O uživateli Pietrfield

  • Datum narození 29.6.1984

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Traveller

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Pietrfield's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

7

Popularita

  1. Pietrfield

    Nemrznuca zmes

    Dakujem vam vsetkym....ja osobne si myslim ze to asi bude ta G33 ale je pravda ze od vyroby ta farba bola ruzova a teraz je to nejake tmavsie....tak preto som sa pytal.
  2. Ahojte. Mam Traveller 2.0 180 EAT8. AKa nemrznuca respektive podla akej specifikacie by mala byt nemrznuca do tohoto motoru? Mam Travellera druhy rok a nieco tam budem musiet doliat,nechcem tam davat destilovanu nech to este viac neriedim takze by som rad vedel ktora nemrznuca je ta originalna z fabriky....G33 ci G12? Nikde som sa to v manuali nedocital.
  3. JA mam elektricke...ja by som skor potreboval dvete nadvihnut cca 3-4 milimetre bo mi nelicuju.
  4. Ja menim na kazdom aute olej raz za rok...ja kaslem nato co vravi vyrobca....cerstvy olej nikdy nezaskodi a motor sa ti odvdaci. Jj,kazdy rok dole kryt to je fakt,no zas tych par srobov tiez neni vela roboty si myslim....
  5. Co som pozeral tak je to 2 mm plech,nechrani vela no mne ide asi najviac o to ze ten motor bude vyzerat po case od vody a od vsetkeho bordelu na ceste....https://www.stahl-unterfahrschutz.eu/unterfahrschutz-fur-motor-der-marke-peugeot-traveller-mpv tu je a vyzera ze zakryje docela dost...
  6. Ahojte. Taka otazka,ochranny kryt motora. Ano ci nie? Vyhody,nevyhody napriklad chladenie pocas letnych dni....ake mate skusenosti? Oplati sa to? Bo som pozeral ze to stoji do 200eur tak ci to nieje len o pocite ze ano,chranim si motor od necistot popripade narazom.....
  7. Pietrfield

    Kupa Traveleru

    Zaujimave, mozno az s 8 stupnovym to bolo mozne ale preco to fakt netusim.
  8. Pietrfield

    koberce

    Maju bohuzial len predna u guzu.cz
  9. Pietrfield

    koberce

    Mozem sa ta spytat ake presne gumove rohoze si kupoval? Ja som sa pytal firmy Rigum a mi povedal ze bohuzial pre L3 nemaju rohoze pre L3 a ani do kufru. Potrebujem surne zohnat gumove rohoze bo auto mam 5 dni a uz to vyzera strasne stymi kobercami. Keby si mi napisal link bolo by to super...Potreboval by som pre cele auto,cize 1,2,3 rada a i do kufra...V prvej rade mam original Peugeot ale tie su strasny srot podla mna.
  10. Pietrfield

    Kupa Traveleru

    Ano,mam 8 stupnovy automar s grip control....Nebolo to volakedy mozne objednat ci ako?
  11. Pietrfield

    Kupa Traveleru

    Jedine co ma stve ze mam toho predajcu 85 km daleko ale tak co uz,nepomozem si,prebehnem sa
  12. Pietrfield

    Kupa Traveleru

    Diky moc...tak snad bude sluzit a nebude sa nejako kazit ale musim sa priznat,nasiel som chybu ktoru mienim reklamovat a t.j. prave posuvne dvere nelicuju so zadnym oknom,rozdiel asi 4 az 5 milimetrov,zrejme treba dvere nastavit,nejako dvihnut a potom by to malo byt ok.
  13. Pietrfield

    Kupa Traveleru

    Tak a uz ho konecne mam
  14. Ako som povedal,je to drahe no ma to svoje plusy,ked to budem vyrabat sam a spocitam si kolko stym stravim casu zatial co som mohol zarabat peniaze tak to az take drahe nieje..
×
×
  • Vytvořit...