Přejít na obsah

TooM-as

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

O uživateli TooM-as

  • Datum narození 26.1.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    1991

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Útušice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

TooM-as's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

4

Popularita

  1. Ty rozvody už jsi měl mít 100x zkontrolovaný a ne tady pořád tukat do klávesnice. Jak psal hafity motor musí být ok po mechanické staránce, pak má smysl zabyvat se zbytkem. Rozvody jsou zkontrolovaný na půl hodky - aretace na vackovem kole a aretace setrvačníku dole v bloku pod snímačem otáček - ( snad to píšu správně, peugeota mám jen pár měsíců )
  2. já mám snímač pod oknem před spolujezdcem , vede k němu hadička a 3pinový konektor. co takhle rozvody ? neskočili o zub ?
  3. Ten zadní sroub blíž k celému boxu topení.? To jsi dělal saxana stylem?
  4. tak výměník jsem měnil v úterý na starém modelu 1.1 bez klimatizace , zabere to max 2 hodiny , a teď pozor, výměník (demontovatelné vývody)z kelly který stál dvojnásobek obyčejného putoval po púlhodině nadávek do koše , trubky .moc dobře nesedí , a když je tam člověk dostane není možné utáhnout jeden šroub který drží plechovou klemu (foto dám k večeru) . takže jsem koupil obyčejný s pevnýma vývodama a smířil se s tím že palubovka půjde ven. ješte večer jsem zkouknul video na youtube s výměnou abych byl trochu připravený a pak mi to došlo - palubovku ani box topení není nutné z auta vyndavat . možná je to tady obecně známo a jen já to nanšel , možná to ví jen někteří a neříkají , a já to zatím taky neřeknu. ale jde to bez jakéhokoliv násilí , nic se při tom nezničí , a stačí k tomu základní nářadí . nevím jak to půjde na novém modelu , nebo modelu s klimatizací ale mě to šlo . a jak kdysi někdo řekl "když jsi největší blbec na zeměkouli" max 2 hodiny.
  5. TooM-as

    106 maxi

    Tak odpovím zatím sám, z 3 spz které jsem pro 106 maxi našel na ewrcu.cz, je jeden vůz pouze Replika, a další 2 spz jsou jeden totožný vůz Který změnil majitele a už pár let je Prodany v zahraničí.
  6. Hledám nějaké detailnější informace ohledne 106 maxi a koukám že tady ticho po pěšině (nebo neumím hledat). Docela by mě zajímalo jestli v ČR nějaký exemplář zůstal (tuším že na cz značkách jezdily 3ks).
  7. ok , budu čekat , zatím tam mám spoustu další práce ale pomalu finišuju.
  8. Motorový svazek klidně vyměním ale zbytek co jde proti z kastle se mi měnit nechce ( tam bych musel asi dost do přístrojovky - pokud tedy není někde v pojistkovce další spoj).
  9. tak já blbec , ten konektor na fotce je ten malý , velký jsem dnes zapomněl vyfotit. každopádně a kaši jsou oba. pokud bys tedy našel čísla obou budu rád ..
  10. tak hodina hledání a nakonec jsem našel . šipka na rozvody.
  11. Poradite mi kam má mířit šipka na pistu? Při vydávání jsem si je zapomel poznacit. Šipka je v ose kliky, čárka je v ose auta. Nevím jestli šipku na rozvody nebo na setrvačník.
  12. Skusil jsem, je tam normální závit.
  13. Mám rychlý dotaz jaký závit (Levý nebo pravý)je na sroubu co drží rozvodove kolo na klice? Potřebuju vyměnit gufero. Motor 1.1l první generace 106
  14. ten druhý jsem tak do detailu nekontroloval , dnes na něj mrknu . tenhle byl už svázaný bindrem takže mě praštil do očí . Ale auto na tuhle stranu dostalo kdysi ránu (dle klempířských oprav) takže myslím že budu potřebovat oba - tedy 2x samec 2x samice - nejlépe i včetně pinů .
  15. Tak tady jsem pořídil nějaké fotky a docela jsem zapomel napsat je to obsah 1.1l jednobod, první generace 106.
×
×
  • Vytvořit...