Přejít na obsah

orxand

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

O uživateli orxand

  • Datum narození 3.10.1997

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    sopotnice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

orxand's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Já tam mám přesně tohle co jsem poslal na fotce akorát od toho dílu vede ještě jedna menší hadička do motoru a mě se to povedlo přervat... Ted se chci podívat jestli se to dá sehnat na netu nebo hold budu muset objíždět vrakáče.
  2. Ahoj potřeboval bych pomoct s identifikací dílů. Nemůžu ho za boha najít hold se těžko hledá bez názvu. Kdyby měl někdo přímo i odkaz na ten díl byl bych vděčný.
  3. orxand

    Výměna chladící kapaliny

    Tak sroub je venku vzalo se to vrtakem vytahovakem a dal jsem tam ten samý ze saxa co se nám valí v práci. Ale Teda jak se to odvzdusnit bez toho aniž bych ten sroub povolil. Pokud chápu postup správně mají se povolit všechny 3 odvzdusnovaky zahrát motor a až začnou chcat tak utáhnout. Jak to pak pretlaci tu bublinu když je nepovolim. Jako vzduch je stlacitelny o proti kapaline, ale nevím jestli to cerpadlo má takovou sílu. Ne jako rád se priucim kdybych to ještě někdy dělal.
  4. orxand

    Výměna chladící kapaliny

    Ahoj při odvzdusnovani se mi povedlo zalomit ten sroub na bloku. Tak jsem vyndal podložku vrátil ten kousíček a drží to nějaké rady co s tím. Koupil jsem na to vrtáky ale bojím se ze se do toho stejně nezakousne protože je to měkký matros a akorát do toho udělám díru. Nějaké rady komu se to už stalo.
  5. Mohu ještě dotaz při tej opravě jsem nechal měnit olej + chladící kapalinu a dneska pdotýkám když venku bylo max 14C tak po cestě domu se mi spustil větrák. Za celé léto mi to ani jednou neudělalo není možné že je to zavzdušněné ? Bohužel nemám kontrolu teploty. Max kdyby to už vařilo a to se mi jednou stalo u motorky a když se kontrolka rozsvítila bylo už pozdě
  6. Zdravím tak to byl vážně preskoceny rozvodak.
  7. Mám to na kontrole rozvodu ve středu by to mělo být hotové tak uvidíme.
  8. Tak jsme to dneska připojili na diagnostiku a hlásilo to chybu u škrtící klapky. Tu jsme měnili protože mi předtím to nechtělo držet otáčky. Tak se to vymazalo a uvidím zítra až to projedu. Ale co jsem jen u nás v práci na parkovišti zkoušel to projet přijde mi to stejný. Takže asi ty preskoceny rozvody.
  9. Volal jsem tomu do žamberka a prý má do konce srpna plno. Tak uvidím.
  10. Hele díky moc zítra zkusím zavolat.
  11. Takže s tím vážně musím do origo servisu.
  12. Asi to nepřekvapí ale nerozumím
  13. Dobrá. U nás v RK je Citroen a prý se tam dělá servis originál i pro Peugeoty nový tak myslíte že když tam zajedu tak mě to napíchnou.
  14. Mechanik říkal že když to hodil na diagnostiku tak mu nic ne hlásila. Lambda nic vše že je ok. Takže myslíte že by mohl být vážně preskoceny rozvodak je pravda že jsem měl i trochu horší kabeláž a myslím že jsem jel i chvíli než jsem to vyměnil na 3 válce že by to přitom přeskočilo.
×
×
  • Vytvořit...