Přejít na obsah

RadasSchim

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

O uživateli RadasSchim

  • Datum narození 22. květen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Havířov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

RadasSchim's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

7

Popularita

  1. Tam jen pozor na vodní pumpy, díky nim pada jeden motor za druhým ideálně změřit zda nejdou spaliny do vody. Toto jsem převzal z jiného fóra, údajně je plastová vrtule čerpadla které se rádo protočí a pak se motor upeče. Dává se tam raději čerpadlo od jiného výrobce než originál.
  2. RadasSchim

    Aktualizace map

    Ne takhle to nejde, ale už jsem našel řešení, když dáš aktualizovat dvě mapy a jak začne aktualizace druhé mapy tak zrušiš aktualizace a druhá mapa je pryč, smaže se. Tak to je jediný způsob který mi potvrdili i na FB, další možnost je nechat si zvětšit SD kartu v rádiu a máš klid, ale zatím vím jen o jednom co to dělá v Praze.
  3. RadasSchim

    Aktualizace map

    Tak jsem do instaloval mapy tak aby mi tam nezbylo moc místa, opět vyskočila nabídka na smazání mapy, ale bohužel pouze jedné mapy, takže jsem si nepomohl a Evropu tam ne nacpu, protože ta píše že potřebuje 1.8GB a toho nejsem schopen docílit smazání 1 mapy jsem v koncich.
  4. RadasSchim

    Aktualizace map

    Tak tam je ukázáno jen instalace mapy, to mi jde, ale já mám málo místa v paměti, proto mi to nedovolí aktualizovat Evropu, tak asi budu muset dohrát zbylé mapy ať mám zase 0 GB místa aby mi to nabídlo vymazání map ale tomu jsem se chtěl vyhnout. Někde psali nainstalovat jiný kontinent a tím se smažou všechny mapy a pak zase zpátky nahrát Evropu. Nemá někdo mapy pro jiný kontinent? Nebo kde bych je sehnal?
  5. RadasSchim

    Aktualizace map

    Dobrý den, hledal jsem a nenašel, jde prosím vás nějak smazat mapu z navigace kterou nechci? Mám tam jen 800MB volného místa a nemůžu z aktualizovat SZ Evropy, ten chce nějakých 1.8GB. Jednou mi vyskočila hláška že je málo místa a nabídlo mi to jestli chci nějakou mapu smazat, tak jsem smazal Španělsko, což místo uvolnilo ale ne dost. Dá se nějak ta volba vyvolat na smazání mapy? Děkuji,mapy mám SMEG+
  6. Tak vana je vyměněna, ta koupena je asi pevnější a z hrubšího plechu, jak jsem viděl originál tak mi připadal jako z papíru. Jinak po skoro 7 letech vana byla skoro čistá, jen byly nějaké kousky silikonu na spodním sítku, ale to přisuzuji tomu jak mi dělali rozvody a váčku, tak jim mohl nějaký silikon z hlavy spadnout, ale jinak čistý, sítko ve šroubu mazání turba taky relativně čistý. Čekal jsem horší stav.
  7. Děkuji za názor, objednám tu doporučenou.
  8. A nebude vhodnější tato? https://www.citroeny.eu/motorove-dily-a-tesneni-21/upravena-olejova-vana-pro-motory-citroen-1-4hdi-1-5hdi-a-1-6hdi-peugeot-ford-0301n1-9813973280-54807ac.html má ten šroub vylisovaný ven
  9. Dobrý den, může mi někdo prosím z vlastní zkušenosti doporučit novou vanu, která má vytlačený vypouštěcí šroub ven a dobře vyteče všechen olej. Děkuji
  10. Rozvody vzaly sebou vačkovou hřídel, více mi k tomu neřekli. Ventily prý byly v pořádku. Stalo se mi to za jízdy, rozsvítil se servis,stop a napsalo to závada na motoru. Napřed udělali rozvody a zjistili že to nejde nastartovat,tak pak měnili vačkovou hřídel. Klidně můžu sem hodit fakturu kdyby to pomohlo.
  11. Tak jsem dnes vedl bouřlivý telefonát se servisem a vymění mi co budu chtit, ale všechno si zaplatím, žádnou spoluúčast nebo jako uznání jejich viny neexistuje a bylo mi řečeno ať si najdu někoho kdo tomu více rozumí a opraví mi to, jinými slovy je už moje závada nezajímá a EGR ventil se jim nezdá jako příčina škubání. Ať žijí autorizované servisy. Už nevím co dál.
  12. Teď mám najeto 110 000km, takže zkusím jim říct ať to na zkoušku vymění. Děkuji za názor.
  13. Ne je to od novoty servisováno u Auto Hruška, mysleli si že to kope dvou hmota a bohužel to tím nebylo a auto mi předali že už neví co s tím . Každopádně jsem si všimnul že jak jedu třeba 90 a vyřadim tak kdysi okamžitá spotřeba ukazovala třeba 0.9l a držela a teď to kolísá nahoru a dolů jako 0.9 , 0.7 , 0.9, 0.6 atd.
  14. Dobrý den, mám problém po výměně rozvodů a váčkové hřídele, po přidání plynu motor jakoby zabere,ubere a pak normálně táhne. Rozvody a váčku dělali v Peugeotu. Další zjištění je že když motor táhne a dám nohu z plynu tak asi ještě tak 1 sec. táhne a pak začne teprve zpomalovat a to škubnuti je opět při přidání plynu. Bylo to už 2x v autorizáku a už si s tím neví rady, poslední nápad byl že dvou hmota, tak vyměnili spojku a dvou hmotu a pořád stejné. Za mne to vypadá jak by špatně těsnil ventil, protože vše vzniklo že jsem jel do servisu že mi šustí rozvodový řemen a mně řekli že to je jen akustické a že se nemusím bát, měl jsem najeto 100 000km no a pak po měsíci šly rozvody a váčka do háje a od té výměny to dělá. Je to hlavně nepříjemné když jedu na tempomat a pořád to přidává a ubírá a škube to, už nevím kam se obrátit a to nemluvím kolik už to stálo.
  15. dobrý den, byl jsem na prohlídce při 60 tis. a zjistili mi že mám hlasitější palivové čerpadlo, prostě bzučí, někdy víc někdy méně, a doporučili mi ho vyměnit.Stalo se tady někomu aby čerpadlo vydrželo jen 60 tis.? moc se mi do toho před dovolenou nechce, řekli mi 7 tis., čekal jsem že čerpadlo nafty vydrží více
×
×
  • Vytvořit...