Přejít na obsah

Michal*

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

O uživateli Michal*

  • Datum narození 14.6.1997

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    xxx
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 237 zobrazení profilu

Michal*'s Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Michal*

    Přesný kód barvy podle VIN

    Dobrý den, také se přidám s prosbou na zjištění kódu.. předem děkuji. VF32CRFNF43288041.
  2. Zdravim... Vyhazuju z 206gti klimatizaci, a s ní i klima kompresor. Stačí když koupím řemen pro verzi bez klimy, nebo to mělo nejaké jiné kladky a ta velikost mi nedá? Neřešil nekdo ? Děkuji.
  3. Čau ahoj trochu opráším toto téma. Mám peugeot 406 2.0 hdi 80kw a přestalo fungovat podávací palivové čerpadlo. Funguje jen když zapnu kliček do první polohy bouhnu zaspodu do nádrže a hned nastartuji mám na zahradě 406tku se stejným motorem ale před faceliftem a neni to break. Komplet cerpadla i splovakem a plastem okolo je větší ale samotné čerpadlo vypadá stejně nevíte podle čeho zjistím jestli bude fungovat správně?
  4. Michal*

    vypalované sedačky

    Omlouvám se za "spam" jelikoz jsem tu ani ne tyden tak jsem si pravidla a pod. Nestihl prostudovat. A hlavně to vyhledávám na mobylu takže to nemám tak přehledné jako na pc. Proto jsem psal jestli by mi sem někdo nemohl napsat alespoň případný odkaz na již založené vlákno. Budu se dívat dál jestli tu to co potřebuji nenajdu a klidně toto vlákno někdo odstrante jestli to jde ať tu tedy zbytečně nepřekáží.
  5. Zdravím všechny. nejsem si jist jestli to tu téma už bylo jestli ano tak prosím o odkaz. Před týdnem jsem koupil peugeot 406 rv. 2000 po face a hrozně mi tam chybý výhřev sedaček, takže jsem přemýšlel že bych si sehnal vyhřívané i s originálnímy spínacími tlačítky a zapojil si je. Můj dotaz tedy je jestli jsou natažené kabely na výhřev pod sedačku a do střed. Tunelu a sačilo by jen zacvakat konektory bez jinných úprav. Děkuji za odpověď.
  6. Michal*

    Vadna riadiaca jednotka?

    Zdravím něco podobného jsem řešil i u mojí 406tky rozhodl jsem se že si nechám odblokovat imobilizér a budu doufat že se taková auta nekradou ale můj osobní hacker mi doporučil vymnenit relé řídící jednotky a už 3 týdny jezdím bez problému.
×
×
  • Vytvořit...