Přejít na obsah

peuegeot_king

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

O uživateli peuegeot_king

  • Datum narození 1.1.1991

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Partner

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    ustí
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

609 zobrazení profilu

peuegeot_king's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. peuegeot_king

    Zadní náprava peugeot 206

    ahoj, budu taky demontovat zadní nápravu na 206. je tam ABS) Mám se toho bát? Jsou tam nějaké problémy? Videl jsem že to dělají tak že se brzdy neodpojují, ani lanovody.. stačí jen oddělat ABS a brzdu vyklonit ven. Jsem na to zvedavej jak to pujde, pak napravu odvezu na repas. Je tam jedno rameno uplne vymletý tak snad tam pujde dat nove ložisko.
  2. odpor je 3.3 ohm na jeden konektor
  3. u meho P206 1,4i sepne sahara jakmile teplota povyleze lehce nad 90°C rafička se dotkne první čárky nad tou co je u 90°C tak sahara spíná. Klidně jen na minutu což asi stačí k shlazení, jakmile teplota trochu klesne sahara se vypne. Takže na to aby se to opravdu dostalo až do červených hodnot bych musel asi točit motor v létě do omezovače někde na parkovišti.
  4. a když se čidlo teploty odpojí úplně, tak rafika teploty je na 0?
  5. vyřešeno, zoxidovane kabely mlhovky plus uvolneny zemnici kolik v zasuvce tazneho
  6. Jo přesně to jsem si myslel zatmelit tu spáru u dveří asi neni dobrý napad, ta voda by nemohla u vůbec odtect a dveře schnijou? Odělavat tapec se mi teda moc nechce je tam klička, tak abych tam něco neurval a pak to už nedal do kupy.
  7. takže jsem udelal pokus, když lilo tak jsem do dveří přivřel igelitove pytle. Tím jsem odklonil případný tok vody ze dveří a pomohlo to vzadu sucho. Ještě jsem rozebral koberec a pod kobercem je sucho takže ono asi nateče jen do koberce a ten je vodotěsný a dolu to nejde (naštěstí). Takže tď budu nějak řešit těsnění dveří, protože ty pytle tam nechci dávat už natrvalo. Odtokové kanálky vypadaji čistě, nejspíš asi bude téci z pod tapecírunku. Takže nyní prijde na řadu kropička/hadice a bude se hledat průsak.
  8. Zdravím zdejší nadšence. Mám takovou záhadu ohledně zadní mlhovky. Když zapnu pomocí otočné páčky zadní mlhovku, signalizační kontrolka na palubovce se rozsvítí ale zadní mlhovka nesvítí. Na autě je namontováno tažné a po připojení vozíku také nesvítí. Napadlo mě toto: 1) kontrola pojistky - ale namužu ji najít. V této konkrétní variantě fuseboxu ji prostě nemám, jsou tam pouze přední ale ty fungují. je to 1,4i; 8V; 2003 - je to záhada přece nemuže být bez jištění. 2) prověřit žárovku, ale to mi je divné že by nešel ani vozík. 3) zjistil jsem že v zásuvce na tažné existuje odpojovač mlhovek který by mohl být nefunkční a chtělo by to jej zkontrolovat. Dneska ji snad rozeberu a vyčistím. Nic dalšího mě nenapadá. Jsem zatím ve fázi hledání informací atd. Měl někdo obdobný problém? Děkuji
  9. Ahoj, všem. Procházím forum a toto téma mi hraje do karet z následujícího důvodu. Na obrázku pozice 20 Spínač ovlád tlakem oleje. Zjistil jsem že ho mám na své 206 zničený resp. upadlé dráty. Co přesně má za úkol dělat tento spínač? Měl jsem za to, že je to čidlo tlaku oleje. Věděl by někdo ze zdejších peugeot fandů? Zjistil jsem to při výměně oleje a filtru. Žádna kontrolka mi na palubovce nesvítí a hladinoměr při zapnutí spínačky funguje dobře. Edit: tak jsem to hledal pod kodem 1131 C5 a opravduto je snimač tlaku, takže by teoreticky mohlo dojít k poruše mazání a ja bych se o tom nedoveděl. Takže se pokusím dát to do pořádku. Otázka jestli bude ten kabel použitelný atd. Ale to nejprve musím prověřit. Díky
  10. uplně stejne jak píše Tomáš Z. pomohlo to vyřešit můj problém s airbagem
  11. Jasně, právě mi je divné kudy jinudy tam mohlo zatékat. Dveře budou asi ten problém. Jen se hrozím jak to asi bude vypadat pod kobercem pokud tam už delší dobu zatejká. No nic budu muset bádat. Pak dám schválně vědět jak to dopadlo.
  12. Ahoj, zjistil jsem že když zaprší tak mám mokro vzadu v koberci. V předu to je suché tak nevím jestli je tam vetší vrstva a voda jen není vidět nebo zatéká opravdu jen dozadu. Poradí někdo kudy by tam tak mohlo zatékat? JE to peugeot 206 5dveří bez střešního okna. Mám ještě Partnera 2001 a tam zatejká skrz dveře ale tam to je videt. Mám to tam tak že mužu koberce nadzvedávat (vytrhal jsem tu vatu která se mohla nacucat a nechal jen tenký koberec) do podlahy jsem vyvrtal díry takže voda může odtéct pryč.
  13. to je právě to, ono dneska najít někoho kdo to umí je problém. Co si člověk nenaštuduje a sám neudělá jak nejlépe umí tak to aby se bál že je to udělané pořádně. Ale toto opravdu raději svěřím odborníkům.
  14. problém je že to vymenit neumím, menil jsem spojku na 1,9D pertneru a uspešně vymenil ale na rozvody si netroufam, byt je všude návodů plno.
  15. tak nakonec tam žárovky nemám ale mám tam jen tišťák... přitom je to rok 2003 no takže asi problém nebude v žárovce ani diodě. je tam rpotě ta varianta bez žárovek ale všude na obrázcích a videich kde vymontují budíky tak mají žárovkovou verzi. mám k budíkům jen jeden svazek kabelu s konektorem a ty se žárovkami maji dva svazky s konektorem. tak nevím co je lepš varianta.. tady je blbý že nemužu na stk jen vymontovat žárovičku
×
×
  • Vytvořit...