Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko všem přeji,

byl jsem si přezout pneumatiky a mojí chybou jsem si zasvinil strop od pneumatik. No holt stane se. Takže se chci zeptat, kde si chodíte tepovat a čistit interiér mokrou cestou? Potřebuji ošetřit i kožené sedačky.

Dále když už budu u toho "jarního úklidu", tak se chci zeptat, zda máte někdo zkušenosti s renovaci - rozleštěním laku. Již předchozí majitelka jezdila s autem do myčky, takže lak vypadá mizerně. Rád bych si nechal ty mikrovlásečnice rozleštit a zároveň na to nanést Pikatec. Pak už si budu auto udržovat jen vapkou :) Na laku jsou i drobné škrábance, takže bych to taky chtěl nějak zamaskovat.

Byl jsem v Brně v Tescu a dole v garážích mají ruční myčku. Stavil jsem se tam a udělali mi cenovou nabídku 8000,- za všechno.

Totální úklid interiéru

Tepování mokrou cestou včetně stropu

Ošetření kožených sedaček

Rozleštění laku

Oprava škrábanců

Pikatec

nemáte někdo s touto firnou nějakou zkušenost?

www.rucni-myti-aut-brno.cz

popř. kde jste už bylil a byli jste maximálně spokojení

Všem díky za postřehy, nápady, rady, doporučení.

Odesláno

Zdravím,

s uvedenou firmou zkušenost nemám ale nechal jsem si v servisu Auto Pospíšil na Karlově ulici (Brno - Maloměřice) provést nanesení teflonové ochrany a že by to byl nějaký zázrak to říci nemohu. Po umytí auta wapkou  vypadala karoserie jako by tam žádný teflon nebyl. Auto se špiní stejně jako předtím. Možná to karoserii trochu chrání v zimě před solí ale to nemohu jen tak od oka posopudit. Stálo to včetně ručního mytí 690 kč. Ten Picatec bude asi lepší a pokud to opravdu umí to co předváděli v Autosalonu na Primě tak by to mohlo být dobré. Když tak pak dejte vědět jak to dopadlo pokud do toho půjdete.

Odesláno

Byl jsem se mrknout na jiné fórum a tam jsem narazil na toho "Joshiki-ho" z Hodonína. On ale Pikatec nedělá a prý ani nechce dělat. Dělá prý daleko kvalitnější od firmy cquartz. Výdrž prý cca 2 roky.

Toto mi napsal na jiném fóru:

"Pro nacenění je potřeba auto vidět a prokonzultovat požadavky na výsledný stav vozu.
Interiéry namokro se běžně pohybují pod 2ku.(v extrémech i 10h práce)
Pokud je lak běžně poničený a má vypadat jako nový, tak konkrétně u mě je to od 5ky výš.
Pikatec zatím nehodlám dělat, pracuju s opravdovou keramikou tj cquartz,
který je ale jednak dražší materiálovou cenou, tak i náročností práce.
Ohledně cquartz se podívej na netu, udávaná výdrž kolem 2 let.
Na trhu je několik varinat 2 letých povlaků, v sezoně budu testovat pokud možno více druhů, abych vybral ten nejvhodnější. Případně po vyleštění by se nahodila půlroční anorganika a po otestování by se aplikovala keramika.
Kdyžtak počkej, jakou nabídku udělá WildT icon_e_smile.gif
Mimochodem v detailingu cena neodpovídá vždy skutečnému výsledku práce...je pouze vodítkem.
Ten kdo viděl co umím by ti řekl, či v případě zájmu se můžeme nezávazně sejít a pochopíš, proč ke mě lidi jezdí i z Ostravy apod."

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...