TondaS Odesláno 25. listopad 2005 Autor Odesláno 25. listopad 2005 nemohl by jste mi ty dve fotky z toho clanku o oprave otackomeru poslat na mail sua@seznam.cz. Me to tady v praci muj prohlizec nezobrazi. Diky Citovat
Rom Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Jo a náhodou nevěděli by jste čím může být takové cvrdlikáni v přístrojové desce při jízdě. Mám 306 r99 s digitálním kilometrovníkem. Díky. Citovat
Hics Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 To Matt: Pak se domnívám že bude nejrozumější řešení to asi přestat řešit... že? Nikdo ti nenutí hubený holky troubo a nide sem tu nečet, že by se tu směl vyskytovat jen jeden druh kikin. Pokud s tim máš nějakej problém, taxiho budeš muset řešit někde jinde... Pozdrafpámbu... Citovat
Matt Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 nevim proc mi nadavas, nadaval sem snad ja tobe? rikal sem jen svuj nazor to ze to nedokazes unest si vylivej na nekom jinym, :P Citovat
Hics Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Tak jestli bereš za nadávku trouba, tak musíž beyt patrně z velmislušné rodiny a pak nechápu, že se pozastavuješ nad fotkou těch slečen u auta... A mam pocit, že na konec tejdne by to snad mohlo stačit. Je to tady tuším o autech ne o kikinách... Citovat
Matt Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 ja sem z velmi slusne rodiny a takhle bych si nekoho nedovolil oslovit, kazdymu se libi neco jinyho tak me prosim nenadavej za muj nazor, diky preji pekny vikend:papa Citovat
Hics Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 jj. v poho... beru to spíš z legrace, víc by mě nasraly kecy proti Xantii :D:D Citovat
Matt Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 xantie se mi libi, je to na svou dobu nadcasovej vzhled, doted krasne zapada mezi nove modely aut Citovat
Neon Odesláno 1. prosinec 2005 Odesláno 1. prosinec 2005 Původně zaslal: ALFWORKS Xantia je nahodou designovo velmi pekne urobene na svoju dobu A ktomu este velmi pohodlne Citroen rulezz [upravil dne 25/11/05 ALFWORKS] S tim designem taky souhlasim, i kdyz Citroen XM je designem jeste lepsi, vzhledem k tomu, ze je o 3 roky starsi. Ja mam pro Xantie takovou \"poloslabost\" hlavne proto, ze je to nastupce Citroenu BXka - mojeho prvniho auta (+RIP 2004) a to bylo panove poholny auticko i oproti moji 405tce... Proste hydraulika je hydraulika, jak pise Hics - \"nevi, co je vymol...\":D:cool: Mam strach, abych se zase dalsim autem nevratil k CITROENUm... a nebo nekde sehnat 406coupe s hydraulickym perovanim? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.