Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mame verziu 2+3+2,teda by to malo byt zapisane 5-7.Jazdime iba 2+3.Ako som pisal,TK mam len vdaka znamosti,ale o 2 roky by to nemuselo vyjst.Uz planujem radsej zmenit STK,no v okrese je iba jedna.

Upraveno uživatelem xpetrix
Odesláno

Napis ze zadas o potvrzeni ze vuz je homologovany na 4-8 nebo 5-8, nejsem si ted jis kolik mas sedacek uprostred

Nasiel som na fiatfore podobnu temu,este aj s tou istou odpovedou od Fiatu ako som dostal ja a spomina sa tam poplatok 70€.

Odesláno

A zistil som,ze ten poplatok je zavisly od toho,ci je auto dovezene individualne alebo cez FIAT,ci predane v SR ako nove.Cez Fiat a ako nove v SR sa neplati nic,takze zase smola.

Odesláno

Hmm ... tak to je každá rada drahá ...... ale pořád bych to bral přes to registrační místo .... tj. odbor dopravy. S tím bydlištěm prodejce jsem ulítl (ach ten věk, co se úřadů týče žiju v době psacích strojů) ... dneska jsou propojený, vše centrálně, určitě ti v místě bydliště zjistí co je v originálu TP .... ale jak jsem říkal ... vsadím se že je tam 8 míst. Když jsi tam psal ... počkej na odpověď a uvidíme. Nějaká cesta se najít musí ... 

Mmch. mám první registraci (IT) 11.2003 a homologace je E3*98/14*0255 ... zítra kouknu na štítek auta.

Takze dorazila odpoved z BA,kde to registrovali a som na tom ako ty.V IT TP 8 miest a to napisali aj do SK TP.A 70€ nie som ochotny platit.Zmenim STK.

Odesláno

Tak to jsem měl teda kliku na úředníka .... navzdory 8 místům v IT TP zřejmě spočítal kotevní úchyty a sedadla a zapsal do CZ TP 5-7.

Odesláno

Pouzivam 2.2 HDi 94 kw a zatial vsetko OK. Menil som rozvody, repasoval FAP a zadne brzdove kotuce-platnicky. Pri kupe auto malo 155 000 - servisovane v Peugeot. A cena bola v 2014 - 3 500 eur. S farebnym displayom. Dufam ze si to s rodinou este dlho uzijeme...

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

jsem se konečně dostal k VTP

Proč to je preskrtane?

Edit: aha .... už to vidím ....

Upraveno uživatelem Sawoy
  • O 4 týdny později...
Odesláno

mozem sa tiez opytat zvazujem kupu tohto auto no 2.0hdi 100kw je mimo moj strop preto pozeram po 2.2hdi co konkretne je nanich take zle ze ich tak zavrhujete??? resp. naco si dat pozor pri kupe teraz mam 2.0hdi a som mega spokojny...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...