morepower Odesláno 10. březen 2015 Autor Odesláno 10. březen 2015 Tak jsem ji nakonec objednal, zítra dorazí. Dám vědět, jestli to někoho zajímá... http://www.celovky.eu/produkt/128-1083-celovka-singfire-sf-536-cree-xm-l-t6.html Dík za rady Citovat
morepower Odesláno 11. březen 2015 Autor Odesláno 11. březen 2015 Tak dorazila, a hned ji musím poslat zpátky, páč svítí jen když je na nabíječce, což je u čelovky podstatná závada Ale jako zpracování mi přijde solidní a svítí dost, no jo, ale poznej to ve dne..... Musim to pak porovnat se svou normální baterkou. Citovat
FrantaCV Odesláno 11. březen 2015 Odesláno 11. březen 2015 Asi je to podle vkusu a potřeby, já mám tuhle (viz příloha) jak pro práci tak třeba na kolo. Stála mě 80,- Kč má nastavitelnou svítivost na 3 úrovně + blik. Spokojenost naprostá. Nasadit se dá jak přímo na hlavu tak třeba na cyklistickou helmu. Citovat
Veverka Odesláno 11. březen 2015 Odesláno 11. březen 2015 Ta musí svítit jako to přední světlo na lokomotivě A ta cena je myslím luxus Citovat
morepower Odesláno 11. březen 2015 Autor Odesláno 11. březen 2015 No mám hodně podobnou, ne-li tu samou. Svítí dobře, to je pravda a cena je luxusní, to je taky pravda. Ty speciální diody ale svítěj fakt o hoodně víc, když dáš velkej zoom (nebo malej?-prostě plochu místo bodu), tak máš světlo jak ve dne - ale úplně všude v tvým zorným poli. Tohle ty jednoduchý prostě nedaj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.