ManaskaM Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 (upraveno) Zdar chlapáci chci se informovat , budu stavět tak si chci koupit menšího dělníka staršího partnera nebo berlingo nemam s těmito značky zkušenosti jen co jsem si přečetl , zajímalo by mě na co si dát nejvíce pozor při koupě auta , asi nejspíš bych koupil naftáka , jen se ještě rozmýšlím zda koupit jen 2 místní nebo rovnou 5 místní , dají se popřípadě ty zadní sedačky v pohodě vyndat ? nebo jen sklopit aby bylo víc místa na převážení . Díky předem za veškeré rady . Upraveno 2. březen 2015 uživatelem ManaskaM Citovat
P607Olda Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 (upraveno) U staršího bývá potřebný repas zadní nápravy, asi za 7000 Kč. Jinak se zařiď podle toho, v jakém stavu natrefíš. Dobře jezdí i 1,4 benzín, 1,9 diesel bez turba nejede moc nad 100, ale po městě taky dobrý. Dej si pozor na počet zadních dveří - ty kusy bez šoupacích zadních dveří se sedadly jsou velmi levné a velmi nepraktické. Možná právě to, co potřebuješ. Jestli tam budeš vozit i lidi, nebo ne, to víš sám. Zadní sedačky se dají snadno sklopit anebo složitěji vyšroubovat, pak by tam měla být nějaká mříž, abys nedostal náklad za krk. Zadní dveře výklopné nahoru jsou lepší proti dešti, zatímco dvoukřídlé jsou lepší na nakládku vysokozdvižným vozíkem. Měli jsme několik Partnerů, mohu doporučit, dobré auto. Možná právě ten 1,4 bez zadních dveří seženeš levně v dobrém stavu. Upraveno 2. březen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
martincikanek Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Taky přispěji svou troškou do mlýna. Měl jsem již dva. První benzinový, zadní dveře křídlové, bez bočních dveří. Druhý naftový, zadní dveře křídlové (měl jsem jako podmínku), jedny boční dveře (měl jsem podmínku alespoň jedny boční dveře). Pro nakládání mi připadá praktičtější křídlová varianta zadních dveří. Jednak pro ten vysokozdvih (i když jsem tam nikdy nic nevezl) a za druhé, když jsem chtěl dát do kufru něco malého, nebo jen nákup, tak jsem otevřel jednu půlku a bylo hotovo. Nemám zkušenosti s výklopným nahoru, ale zdá se mi to pracnější na to tam dát jen třeba tašku. Proti dešti by to asi mělo určitou výhodu. Co se týče té zadní nápravy, bude toho zde na diskuzi asi spoustu, ale pokud to má zadní kola do A (při pohledu zezadu), tak je to na repas zadní nápravy. Boční dveře jsem u prvního neměl, takže když jsem chtěl sednout do zadní řady, tak prostě hnus (3 dveřák - otevřít přední dveře. sklopit sedačku, nastoupit, sedačku zpět, zavřít dveře). Byl to jeden z největších důvodů, proč jsem ho vyměnil za druhého Partnera. Druhý partner, má už alespoň jedny boční dveře, mnohem lepší. U první partneru byl benzínový motor 1,8i, tam jsem byl se spotřebou hodně vysoko, proto i výměna za naftu. Po koupi druhého jsem změnil zaměstnání a z dojíždění 25 km je dojíždění jen 6 km a mám trochu strach, co mi na to nafták bude říkat, zde by byl asi lepší benzínový, ale na delší trasy když jedu, tak je nafta na spotřebě znát. Já prvního koupil taky kvůli stavbě, ale nakonec jsem ho spíše využil jako rodinné auto, kdy dozadu vložím celý kočár bez jakéhokoliv skládání. Citovat
Šalda Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Asi vše důležité už zde bylo napsáno. Jen bych ještě dodal že je lepší koupit aspoň s jedněma šoupačkama, je to opravdu mnohem lepší, i když třeba nakládáš delší věci. Jinak jestli počítáš s tím že si tam budeš nechávat dávat celou paletu tak doporučuji ty 2 křídlový vrata, pokud budeš vše dávat ručně, tak jako já, tak jsou lepší výklopný, dveře nikde nezavazí a právě když prší tak se pod ně schováš a v klidu si nakládáš do auta, ale to si musíš rozmyslet sám. Jinak brácha má 1.4 benzín a proti mému 2.0 diesel to jede docela pomalu, a je znát když tam naložíš třeba 300 kilo, ale je tam zase méně věcí na motoru co může odejít. Jinak sehnat "dobrého" Parťáka nebo Berlingo je docela o štěstí, každej to používá jako pracovní a podle toho ty auta vypadají, ostatně jako další podobný mini dodávky, Opel Combo, Fiat Dobló a Vw Caddy. Ale za mě je to dobrý auto, dílů všude dost a za slušný peníze. Citovat
ManaskaM Odesláno 2. březen 2015 Autor Odesláno 2. březen 2015 (upraveno) Díky za veškeré informace .Ještě se informuji co se týká dieslu v zimě jak rychle začne topit ? mam doma diesla pašíka to než začne topit to je hrozné , můj známí má peugeota 306 diesla a topí mu to 100% rychleji než můj pašík tak se informuji . Upraveno 3. březen 2015 uživatelem ManaskaM Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.