Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jasný :) Přijel sem narychlo domů jenom vzit věci na trenink, tak bylo zbytečné to rovnat když hend zase odjedu :) Vyfotil sem to , poslal na facebook s komentářem že mi s tím nejde parkovat a to by ste nevěřili jak šílená debata se tam strhla...lidi mě tam málem ukamenovali :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mezi první upravy přišlo odmontování držáku na mobil a handsfree. Původně jsem chtěl jenom odmontovat držáček a kabely schovat, když sem ale viděl jak šikovně je to vše řešeno tak sem všechny kabely rovnou vymotal at to tam nestraší :)

post-23480-0-70478700-1426586792_thumb.jpost-23480-0-70217700-1426586805_thumb.jpost-23480-0-48619300-1426586815_thumb.j

A smetí co zbylo :D

post-23480-0-69095400-1426586833_thumb.j

Když sem vše dodělal tak sem si všiml nepořádku na koberečku spolujezdce. pěkne sem ho vyklepal a při vracení zpátky na mě zpod sedačky vybafnul měnič na 6cd :D To auto je fakt samé překvapení

post-23480-0-14018000-1426586888_thumb.j

Odesláno

Taky sem již včera přehodil na letní sadu, zimáky byly nasazené špatně, hodně to hučelo a díky obrácenému vzorku mi stejně na sněhu budou na prd. Nutně auto nepotřebuju takže kdyby ještě nasněžilo tak prostě chvili nebudu jezdit.

Tak sem tedy nahodil 16' originál liťáčky, vzadu starší gumy co na nich byly, dopředu fungl nové Dunlop Sport Bluresponse 205/55/16

Odesláno

Přesně tak :) Byl sem tam teď koupit ty dvě nové gumy ale na alučka mi je hodil známý. V k&k se ptal jeslti to nechcu nechat nahodit tak sem mu ukazal jak jsou šikovní a že fakt nechci :D

Odesláno

Tááák, Johny se pohrabal v autě a je z toho raketa :mrk  Patří mu obrovský dík :)

Ráno sme z Ostravy do Brna zajeli se spotřebou 7,4l , odpoledne stejná trasa , stejný styl jízdy z Brna do Ostravy za 6,2l :mrk

Ale moc slušně asi jezdit nebudu, jak nato šlápnu tak to jede jak střelené, těším se až bude pryč ten fap filtr uplně :)

Takže dnešní upravy Fap Off, Egr off + zaslepení, chip na cca 120kw :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, Tak máme konečně mechanicky odstraněný fap filtr a vyčištěné sáni po vypnutí Egru. Auto sem projel jen krátce ale nějaké extra změny jsem necítil, tka jen nevím jeslti sem jen neměl velké očekávání nebo co :D Uvidím dneska :)

Jinak sme zjistili že na 3tím válci propouští těsnění kolem vstřiku, v servise upozorňuje že vstřik nemusí jít vyndat a může se zničit tak a´t s tím počítám. Je to normální ? Mám z toho trochu strach vzhledem k ceně vstřikovače

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...