sharpers Odesláno 4. březen 2015 Autor Odesláno 4. březen 2015 (upraveno) Upraveno 4. březen 2015 uživatelem sharpers Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 to je doufám pokus o vtip, že jo Citovat
sharpers Odesláno 4. březen 2015 Autor Odesláno 4. březen 2015 Jasný Přijel sem narychlo domů jenom vzit věci na trenink, tak bylo zbytečné to rovnat když hend zase odjedu Vyfotil sem to , poslal na facebook s komentářem že mi s tím nejde parkovat a to by ste nevěřili jak šílená debata se tam strhla...lidi mě tam málem ukamenovali Citovat
sharpers Odesláno 17. březen 2015 Autor Odesláno 17. březen 2015 Mezi první upravy přišlo odmontování držáku na mobil a handsfree. Původně jsem chtěl jenom odmontovat držáček a kabely schovat, když sem ale viděl jak šikovně je to vše řešeno tak sem všechny kabely rovnou vymotal at to tam nestraší A smetí co zbylo Když sem vše dodělal tak sem si všiml nepořádku na koberečku spolujezdce. pěkne sem ho vyklepal a při vracení zpátky na mě zpod sedačky vybafnul měnič na 6cd To auto je fakt samé překvapení Citovat
sharpers Odesláno 17. březen 2015 Autor Odesláno 17. březen 2015 Taky sem již včera přehodil na letní sadu, zimáky byly nasazené špatně, hodně to hučelo a díky obrácenému vzorku mi stejně na sněhu budou na prd. Nutně auto nepotřebuju takže kdyby ještě nasněžilo tak prostě chvili nebudu jezdit. Tak sem tedy nahodil 16' originál liťáčky, vzadu starší gumy co na nich byly, dopředu fungl nové Dunlop Sport Bluresponse 205/55/16 Citovat
FrantaCV Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 Kdo Ti proboha ty zimáky nasazoval? Citovat
sharpers Odesláno 17. březen 2015 Autor Odesláno 17. březen 2015 k&k pneu v Šenově, alespoň tedy podle dokladu z listopadu a informací co mám od předchozího majitele Citovat
FrantaCV Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 No tak alespoň víš kam nechodit (nejezdit) na přezutí. Citovat
sharpers Odesláno 17. březen 2015 Autor Odesláno 17. březen 2015 Přesně tak Byl sem tam teď koupit ty dvě nové gumy ale na alučka mi je hodil známý. V k&k se ptal jeslti to nechcu nechat nahodit tak sem mu ukazal jak jsou šikovní a že fakt nechci Citovat
sharpers Odesláno 20. březen 2015 Autor Odesláno 20. březen 2015 Zítra výlet do Brna k Johnymu který udělá Fap off, egr off + zaslepení + chip na cca 120kw Citovat
FrantaCV Odesláno 20. březen 2015 Odesláno 20. březen 2015 (upraveno) Dělá z toho raketu. Upraveno 20. březen 2015 uživatelem FrantaCV Citovat
sharpers Odesláno 21. březen 2015 Autor Odesláno 21. březen 2015 Tááák, Johny se pohrabal v autě a je z toho raketa Patří mu obrovský dík Ráno sme z Ostravy do Brna zajeli se spotřebou 7,4l , odpoledne stejná trasa , stejný styl jízdy z Brna do Ostravy za 6,2l Ale moc slušně asi jezdit nebudu, jak nato šlápnu tak to jede jak střelené, těším se až bude pryč ten fap filtr uplně Takže dnešní upravy Fap Off, Egr off + zaslepení, chip na cca 120kw Citovat
John Odesláno 22. březen 2015 Odesláno 22. březen 2015 Ahoj rád jsem pomohl snad budeš spokojený.... se spotřebou jsem ti to řikal hned, že to spadne... Citovat
sharpers Odesláno 6. duben 2015 Autor Odesláno 6. duben 2015 Ahoj, Tak máme konečně mechanicky odstraněný fap filtr a vyčištěné sáni po vypnutí Egru. Auto sem projel jen krátce ale nějaké extra změny jsem necítil, tka jen nevím jeslti sem jen neměl velké očekávání nebo co Uvidím dneska Jinak sme zjistili že na 3tím válci propouští těsnění kolem vstřiku, v servise upozorňuje že vstřik nemusí jít vyndat a může se zničit tak a´t s tím počítám. Je to normální ? Mám z toho trochu strach vzhledem k ceně vstřikovače Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 6. duben 2015 Odesláno 6. duben 2015 v orlové je borec co vztahuje vstřiky a žhavky Citovat
sharpers Odesláno 6. duben 2015 Autor Odesláno 6. duben 2015 tak po včerejším servisu kdy vytáhl fap a vyčistil klapu a sání šla spotřeba nahoru o litr a něco....Mám takové tušení že je něco špatně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.