King WC Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ahojky. V poslední době se mi stalo, že mi běžela sahara aniž by byla teplota 90 a výše. Teplota byla cca 80 stupňů venku bylo asi 5 stupňů a ujel jsem asi 8 km. Klimu jsem neměl zapnutou.a na atomatické klimě jsem měl nastaveno asi 21 jednotek. Otevřel jsem kapotu a horní hadice byla vlažná, spodní studená a chladič byl taky studený. Po vypnutí klíčku sahara běžela jěště asi 5 nebo 10 sekund. Před asi čtyřmi měsíci jsem měnil teplotní čidlo. Mám 1.6 VTI r.v. 2007. Prosím poraďte co byto mohlo být. Děkuji. Quote
pava Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Zdarec,něco podobné jsem tu řešil v příspěvku "ventilátor " v lednu 2014. Teplotní čidlo mám vyměněné před měsícem,stejně sem byl v zimě na parkovišti jediné auto,komu se po vypnutí točila sahara. Quote
Ajap Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Byť jsi ho měnil, tak bych tipoval teplotní čidlo. Quote
donrom Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 To moze byt vadne zapalovanie, alebo hoci co, Musis ist na diagnostiku, inak to nezistis. Quote
Recommended Posts