Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zlomil som packu na stierace :-((

Recommended Posts

Odesláno

Tak plast (abs) se lepí blbě ale jde to připadně to zpevnit, několikrat jsem to dělal na airsoftovych zbranich i klimatizeru topeni  na 407mě nejlepší zkušenosti mám s quick epoxid  lepidlo.

Fotka bude klamat je to foceno s bleskem tak proto to bíle vypadá jako lepidlo sekundové,ale Angel 1 měl bys poznat jestli to je od lepidla  nebo to jde seškrábat,aby to nedopadlo tak že si to fakt zlomil sám,může to být výrobní vada ale si asi jediny komu se to stalo tak nevím jestli by si stím uspěl ale zkusit to můžeš.

Odesláno

Moc toho Hurvajz o plastařině nevíš že? :)

Osobně bych to určitě reklamoval a pokud to bylo lepeno (což se mi moc nezdá, páč by to asi moc nedrželo a podle fotky to tak nevidím) tak bych klidně mluvil o podvodném jednání. Jinak PC ABS se moc dobře nelepí a tady jsou navíc malé plošky...

Jasně, nevim, jsem uplně blbej a nikdy jsem u vstřikolisu nedělal ;)

A pro pořádek, jsem Hurvajz, Radek Hurvajz :bacha :D

Odesláno

Jestli jsi u lisu dělal tak budeš určo vědět, že ještě než dojde zcela granulát v násypce, tak se mašina zastaví. Teda možná že ve Vietnamu mají lisy na kliku a polštář tam může bejt neúplnej, a jeětě ke všemu plnej vzduchovejch bublin :) Hurvajsz :D

• O 2 týdny později...
Návštěvník
Odesláno

Takze dnes vymena a slo to na naklady importera - aj material aj praca.

Vyjadrenie trvalo par dni, no bolo pre mna pozitivne.

Inac prva navsteva servisu (PGT Presov) dopadla hrozne - drzost, neochota.....

Nasledoval LyonCar v BB, kde mi slubili, ze budu kontaktovat importera ( vzhladom na situaciu) a po niekolkych dnoch pozitivna sprava ;-)

Velka vdaka ludom z LyonCar BB a importerovi Peugeot Slovakia

Návštěvník
Odesláno

Hned som dal urobit aj prvu servisku - olej, filtre, diagnostika, kontrola brzd a tlmicov.

Návštěvník
Odesláno

Tady je vidět, že je to vše o lidech a jejich jednání. Záleží na koho naraziš.

Tak to teda áno!

Odesláno

Tak to je dobře, že se takto zachovali a reklamace byla úspěšná. Navíc víš, kam příště na další servisnu kontrolu. A pak, že to nepůjde reklamovat ;) .

Odesláno (upraveno)

Naviac viem, kam uz nikdy nepojdem.

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...