Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mam problem: pri volnobeznych otackach se mi ozyva "bouchani" z motoru. Zjistil jsem ze to jde od plocheho remenu, ktery se dost klepe, zkousel jsem to s novym napinakem a remenem a srale to same... Pokud remen lehoucce uvolnim, zkousel jsem to klicem, okamzite to utichne... Diky za jakykoukoliv radu a nazor

Odesláno

Mne tak klepala uvolnena remenica od serva.Nejakym zazrakom sa po vymene remena uvolnila a kovovo klepala,hlavne pri zatoceni volantom,teda ked servo pracovalo.Dlho na to nikto nevedel prist a menila sa napinacia kladka a aj napinak/tlmic vibracii a bez uspechu.

Odesláno

Me to dela hlavne pri studenym motoru, ma to zvuk jako kdyz na motor polozite neco plastovyho a ono to poskakuje, takhle mi bouchal kryt motoru na 407 kdyz byl blbe uchycenej...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kdysi jsem měl stejný problém na 406, RHZ. Už jsem z toho byl zoufalý. Přesně jak popisuješ, když jsem trochu povolil řemen, bylo ticho. Laboroval jsem se servem, altíkem, kladkama a nakonec to byla dvouhmotová řemenice. Měli jsme ji několikrát venku a nebylo na ní vidět vůbec nic. Pak se vyměnila a bylo ticho. Po měsíci to začalo znovu. Řemenice vyměněna na reklamaci a ticho je už 2 roky. Rachtání se měnilo v závislosti na teplotě motoru.

Odesláno

Kdysi jsem měl stejný problém na 406, RHZ. Už jsem z toho byl zoufalý. Přesně jak popisuješ, když jsem trochu povolil řemen, bylo ticho. Laboroval jsem se servem, altíkem, kladkama a nakonec to byla dvouhmotová řemenice. Měli jsme ji několikrát venku a nebylo na ní vidět vůbec nic. Pak se vyměnila a bylo ticho. Po měsíci to začalo znovu. Řemenice vyměněna na reklamaci a ticho je už 2 roky. Rachtání se měnilo v závislosti na teplotě motoru.

Me to obcas rachtne i za tepla... Dvouhmotna remenice... Nevim kde to je...

Odesláno

No jak říkám. Na té mojí taky nebylo nic vidět a dělala to ona. Nejdřív jsem zjistil, že mám zadřenou volnoběžku na altíku. Tak jsem ho nechal zrepasovat a dělalo to pořád. Až potom, po výměně řemenice se ukázalo, že to je ona. Vizuálně byla netknutá. Je to normálně řemenice na klice. Mě to rachtalo hlavně za studena, ale za tepla taky. Jen míň.

• O 9 let později...
Odesláno

Zdravim,mám čerstvé 807 2.2 Hdi 2006...

Při jízdě pod rychlostí z kopečka nebo po rovině něco klepe,cítim to i na volantu. Jak přidám nebo brzdím tak nic....prosim pěkně o názor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...