Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ok, zkusím ještě takto, ale je mi divné, že mám dětskou pojistku elektronickou a druhá strana mi jde otevřít bez problémů. Ale na druhou stranu je také pravda, že si v těchto autech žije elektronika vlastním životem :)

Odesláno

treba zlomeny kablik, treba jen zaseknuty motorek, treba motorek v haji
to muze byt cokoliv

skusil bych detskou pojistku parkrat precvakat jestli motorek reaguje (pokud dvere nejsou elektricky posuvne) jsou kontakty vedeny dverma ne ??
to znamena ze kdyz jsou otevrene tak nic v nich nefunguje ne ?

Odesláno (upraveno)

Motorky se zdají oba v pořádu, teď jsem  zkoušel dětskou pojistku při otočeném klíčku, (seděl jsem v autě, dveře zavřené) ale někde pod palubovkou mi to jakoby sepínalo. Vím, že když jsem dnes přijel, tak jsem ještě při nastartovaném motoru dětskou pojistku zkoušel a psal mi to na displey její aktivaci. Zkusím na to kouknout zítra, teď se mi nechce budit barák starováním :)  Děkuji za rady :papa

Upraveno uživatelem wyziv
Odesláno

To tahlo uplne dole v pravo, na konci je vroubkovane zasunute dotakove plechove svorky, vycvaknout a nacvakni ho tak aby tahlo bylo naple

Nekdo ti vzal silne za vnitrni kliku

Odesláno

Mě to blblne pouze v případě že použiji tlačítko nad zpětným zrcátkem po jeho aktivování mě nejdou otevřít šoupačky závada je že jeden el.motorek se nechce vrátit stačí mu pomoct a je vše oukej.

Odesláno

Tak jsem se v tom dnes pohrabal - dveře se opět dají otevřít zevnitř, ale myslím, že jsem závadu neodhalil (hejbal jsem motorkem dětské pojistky). Při zapnutém motoru mi to u pojistek pod palubovkou vždy cvaklo a displey napsal, že je dětská pojistka aktivovaná, ale jinak nic slyšet nebylo a dveře za spolujezdem šly zevnitř normálně otevřít. Kouknul jsem jak na pojistku elektrického dětského zámku a centrálního zamykání - zdály se v pořádku, ale pro sichr jsem dal nové. Až budu mít čas, tak ještě kouknu do protějších dveří za spolujezdcem - občas se mi stane, že když otevřu centrálem tak se mi otevřou všechny dveře, kromě těch za spolujezdcem (nevyskočí čudlík) a vyskočí až potom, co při otevřených jakýkoliv dveřích dám centrálem zamknout.- tak jestli to nebude mít nějakou souvislost.

Pe.Tr. - to vroubkované je na venkovní kliku, ta mi šla v pohodě. Děkuji

Zatím díky moc za rady a pokud něco ještě objevím, tak dám vědět. :papa:)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny,

Mám taktéž problém s el. dveřmi, přervalo se lanko a namotalo na navíječ cca 100 km od domova. Narychlo jsem na parkovišti rozebral a přestříhal zbytek lanka neboť nešlo zavřít i při použití dost velkého násilí.

Poprosil bych nemá někdo zkušenost s opravou, popřípadě fotky a td.

Předem moc díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...