Lukaydo 407 Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 Že tě sejmul vw bych neřešil kdyby tě sejmul bmw,audi atd tak bys nadával taky asi čuměl jinam a auto má po nehodě v dost horším stavu aspon se poučí janacek ohodnotil 1 Citovat
Luky_308 Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Škoda toho VW, jinak krasavec a přeju hodně šťastných kilometrů! Citovat
PACHO Odesláno 18. březen 2015 Autor Odesláno 18. březen 2015 no konečne doma, a konečne na letných Citovat
kemo Odesláno 20. březen 2015 Odesláno 20. březen 2015 hlavně když je zpátky v původním stavu Citovat
PeterZA Odesláno 23. březen 2015 Odesláno 23. březen 2015 No ja tiez uz cakam na prezutie a hlavne teplo. Cez den tu uz je od 11 do 14 stupnov, ale v noci este tak okolo -2. A kedze planujeme na velku noc cestu na hory asi pockam s prezutim az potom. Citovat
PACHO Odesláno 25. březen 2015 Autor Odesláno 25. březen 2015 pridám jednu fotku z minulého týždňa keď u nás polo vidno polárnu žiaru. Citovat
PACHO Odesláno 26. březen 2015 Autor Odesláno 26. březen 2015 (upraveno) vdaka za reakcie, pochválim fotografa. S tou polárnou žiarou to bola náhoda, lebo až na druhý deň som sa dočítal v novinách, že bola atmosferická porucha, a preto ju bolo vidno. Upraveno 26. březen 2015 uživatelem PACHO Citovat
PACHO Odesláno 26. březen 2015 Autor Odesláno 26. březen 2015 Ešte jednú fotečku z nočného fotenia Pagvelius ohodnotil 1 Citovat
Marcel00 Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 PS. v zimě si na řadící páku navleč ponožku nebo rukavici a jeto Citovat
PACHO Odesláno 27. březen 2015 Autor Odesláno 27. březen 2015 krasne fotky pacho... Ďakujem Marcel . Citovat
PACHO Odesláno 5. duben 2015 Autor Odesláno 5. duben 2015 Na to, že som mal už letné, v celku v pohode. Išiel som okolo siedmej, čiže cesty fakticky neodhrnuté, zrejme cestári už majú po sezóne, takže v apríly ich sneh zaskočil. Síce hore na 2° som to musel držať v otáčkach kôly ESP, ktoré bolo pernamentne v činnosti ( na 3°nevládal prekonať ESP). Dole tiež len 2° a zasa pomohol ABS. Pôvodne som išiel vo štvrtok večer, ale keď zahlásili 2hod zdržanie tak som to otočil. Jedno čo mi liezlo na nervy boli namrznuté stierače, a zahádzané parkovacie senzory, ktoré " vybľakovali" o dušu,(tuším do 30km/hod sú aktívne) pokiaľ ma nenapadlo ich deaktivovať. . Citovat
PeterZA Odesláno 7. duben 2015 Odesláno 7. duben 2015 Tak ja som isiel na donovaly vo stvrtok. Normalne mi cesta zo ZA trva asi 1,5 hod no teraz som isiel asi 2:45 ( pod strecnom bola zapcha ) . Dorazil som asi o pol siestej. Urobil si dobre, ze si sa otocil, lebo ja som mal co robit, aby som ten kopec vysiel na zimnych gumach. Teda problem by ani moc nebol, keby som po ceste nestretol uz letnych vyletnikov. Kym som sa hybal bola pohoda , ale zastavit za pani v chrobakovi, ktora vyzenie tri kamaratky, aby ju potlacili a potom zastavi, aby nastupili je na smiech. Potom sa rozbehnut v kopci bola sranda ale 308 isla ako tank . Hlavne ked som predbiehal ludi, co to vzdali alebo aj 7-ckove BMW v hrobli pri ceste. Citovat
PACHO Odesláno 8. duben 2015 Autor Odesláno 8. duben 2015 Otočil som len preto, lebo dohodnuté stretnutie už nemalo zmysel, a odložili sme to na piatok. Ono ja stále tvrdím, že jazda po snehu nie je o letných, alebo zimných gumách, ale o vodičovy. Schuti som sa zasmial, keď mi kolega v robote vysvetloval, že cez Donovali prešiel len preto že má Octaviu s haldexom, a napriek tomu nešiel rýchlejšie ako 20. Je pravda, že po priekopách bolo dosť aut, konkretne som pri jednom SuperB zastal, lebo som ho videl ako to otočil rovno do priekopy. Čuduj sa svete bol na zimných ale ani to nepomohlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.