Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

No ja tiez uz cakam na prezutie a hlavne teplo. Cez den tu uz je od 11 do 14 stupnov, ale v noci este tak okolo -2. A kedze planujeme na velku noc cestu na hory asi pockam s prezutim az potom.

Odesláno (upraveno)

vdaka za reakcie, pochválim fotografa. S tou polárnou žiarou to bola náhoda, lebo až na druhý deň som sa dočítal v novinách, že bola atmosferická porucha, a preto ju bolo vidno.

Upraveno uživatelem PACHO
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Na to, že som mal už letné, v celku v pohode. Išiel som okolo siedmej, čiže cesty fakticky neodhrnuté, zrejme cestári už majú po sezóne, takže v apríly ich  sneh zaskočil.  Síce hore na 2° som to musel držať v otáčkach kôly ESP, ktoré bolo pernamentne v činnosti ( na 3°nevládal prekonať ESP). Dole tiež len 2° a zasa pomohol  ABS. Pôvodne som išiel vo  štvrtok večer, ale keď zahlásili 2hod zdržanie tak som to otočil. Jedno čo mi liezlo na nervy boli namrznuté stierače, a zahádzané parkovacie senzory, ktoré " vybľakovali" o dušu,(tuším do 30km/hod sú aktívne)  pokiaľ ma nenapadlo ich deaktivovať.  :) .

post-35975-0-55929700-1428267199_thumb.j

Odesláno

Tak ja som isiel na donovaly vo stvrtok. Normalne mi cesta zo ZA trva asi 1,5 hod no teraz som isiel asi 2:45 ( pod strecnom bola zapcha ) :D . Dorazil som asi o pol siestej. Urobil si dobre, ze si sa otocil, lebo ja som mal co robit, aby som ten kopec vysiel na zimnych gumach. Teda problem by ani moc nebol, keby som po ceste nestretol uz letnych vyletnikov. Kym som sa hybal bola pohoda , ale zastavit za pani v chrobakovi, ktora vyzenie tri kamaratky, aby ju potlacili a potom zastavi, aby nastupili je na smiech. Potom sa rozbehnut v kopci bola sranda ale 308 isla ako tank :super . Hlavne ked som predbiehal ludi, co to vzdali alebo aj 7-ckove BMW v hrobli pri ceste.

Odesláno

Otočil som len preto, lebo dohodnuté stretnutie už nemalo zmysel, a odložili sme to na piatok. Ono ja stále tvrdím, že jazda po snehu nie je o letných, alebo zimných gumách, ale o vodičovy. Schuti som sa zasmial, keď mi kolega v robote vysvetloval, že cez Donovali prešiel len preto že má Octaviu s haldexom, a napriek tomu nešiel rýchlejšie ako 20. Je pravda, že po priekopách bolo dosť aut, konkretne som pri jednom SuperB zastal, lebo som ho videl ako to  otočil  rovno do  priekopy. Čuduj  sa svete bol na zimných ale ani to nepomohlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...