Návštěvník Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 (upraveno) Výsluha, to je velký lákadlo. Znám jednoho, kterej ve svejch snad třiceti a možná víc letech nastoupil v vězeňské službě. Jen a pouze s vidinou výsluhy. Nijak se tím ani netajil. Pro něj bylo důležitý, že do doby těch deseti let mu započítali i základní vojenskou službu, kterou odsloužil někde v roce 1985!! Nastoupil a od smého začátku měl přesně spočítáno na den kdy mu to končí a celejch těch osm let chodil do práce s nechutí a odporem. Prostě osm let v prdeli, hlavně že má výsluhu....,. Neodpracoval ani den navíc. Jo a k tématu - nevidím jedinej důvod k vyplácení výsluhy. Argument že jsou jednou nohou na hřbitově, nebo že maj omezení že nesměji podnikat neberu. Znám pár policajtů a hasičů, keří normálně podnikaji, ale živnost má jejich manželka. Dokonce dva z nich mají autoopravny a jsou to moji zákzníci. Upraveno 15. únor 2015 uživatelem Návštěvník Citovat
Almanil Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 Neříkám, že je to samospáné, ani že je to nastavené správně. Po deseti letech je krátká doba, aby to mělo efekt musí to být na delší dobu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 ja jsem sobec, v tom smyslu že žiju svůj život a ten si dělam já, dane platit budu stejne ajestli to jde na výsluhy na cikany nebo na jiné věci mi je jedno, na to jsem ,jsme maly pani. kazdej dela tak jak umi , jak mu to jde, proto aby se mel dobře , popr jeho rodina. porad ztoho citim jen zavist . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.