Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cyrďák: ...nezlob se, ale vstřikovače na prasklý vahadla ventilů nemají vliv.

Prodávám jak jsem koupil,pokud špatně rozprašuje dochází ke špatnému spalování tím dochází ke karbonizaci výfukových ventilů a nastává špatná funkce ventilů.Já myslím že je to pochopitelný.Z mé hlavy to opravdu není.

Odesláno

Propálený píst se špatným vstřikovačem pochopitelně souvisí, neb je oboje jaksi součástí spalovacího prostoru a za špatného vstřikovače nafta ukapává na povrch pístu, kde způsobí to propálení. Na rozdíl od vahadel ventilů, které jsou umístěny mimo...

Odesláno

Máš pravdu,pak je otázka také  kam jde nespálené palivo a to jde výfukovým ventilem ven a problém je na světě zkarbonovaný ventily a tím pádem špatná funkce vahadel.Já se myslím že je to logické.

Odesláno (upraveno)

Dobrá adresa,akorát si nedokážu představit jak to dělají.Je  dobrý ale vědět kdo to dělá.Snad to nikoho z nás nepotká,nikomu to nepřeju.

Upraveno uživatelem Cyrďák
Odesláno

Dobrá adresa,akorát si nedokážu představit jak to dělají.Je  dobrý ale vědět kdo to dělá.Snad to nikoho z nás nepotká,nikomu to nepřeju.

Žial bohu, toto je problém 99% 2,2 HDi v eurovanoch.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...