Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted

Zdravim,holka mela v plastovem akvarku bojovnici,ta se po roce a pul porucela do vecnych lovist...mam dotaz,co muzem holce do akvarka poridit?nema vzduchovani a nic takoveho...jen voda ,kaminky,rostlinky.akvarium je velke cca sirka 30xhloubka 22xvyska 25cm...koukali jsme po rackovi...chceme nejake rybky nebo neco vodniho...ne zelvu!dekuji za nazory je to pro petiletou holcicku...

Guest servisman
Posted

Ano je to lepší , ale co jsme měli děti rybičky tak jsme nepoužívaly.

Posted (edited)

Tetry, neonky nebo paví očka. Vzduchování ani filtrace není moc potřeba pokud budeš mít rovnováhu v akvárku - ryby vs rostliny.

Na rostliny je důležitý dostatek světla, jinak neporostou.

Jo teď koukám na ty rozměry, to je vážně mrňavý akvárko. Tam na 4 malý rybky :D

Edited by Sagic
Posted (edited)

Mám tam vzduchování a nějaký origo filtr,o jehož funkci mám pochyby,takže jak kdyby tam nebyl.Je to mečovka zelená ,ty starý potvory roděj jak o závod :D ,takže jsou pořád mladý,ale ve finále jich přežije málo :(

Edited by olda
Posted (edited)

Pralesničky ...pro začátek ty rozměry jakž takž stačí..a jestli to náhodou holku chytne dá se s tím čarovat... a může tam i ty rybky časem mít..  mám doma  2 paludária - a můžeš tam mít kombinaci ryb,žab i masožravých rostlin sem tam i nějakej vodopád...a hlavně se toho nebát

PS..aby mě někdo nechytal za slovo tak -- časem -- znamená trošku hodně jiný rozměry

Edited by rgot