Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Čáu, máte kluci někdo dodatečně pošitý volant? Kde jste to nechali dělat, čím a jak jste spokojeni? Na co si dát pozor? Máte třeba dodělávané bicepsy na volantu?

Mě zatím oslovilo www.volantech.cz, máte s nima někdo zkušenost? Vypadají profesionálně.

dík za reakce

Posted

Mám od nich dva volanty do 306. Oba jsou super a na obou jsem nechával dodělávat i bicepsy. Rozhodně doporučuju  :super

dík, doporučuješ ty bicepsy nebo firmu? Já pořád o těch bicepsech přemýšlím, jestli mají smysl?                     (haha, jasně, že maj, letěj na to holky! :D )

Spíš sem nalomenej, že ne, protože mi přijde, že dám dizajnově nový volant do starého auta, tak to nebude sedět...Vyloženě ladím už trošku v detailu, tak kdybyste měli někdo něco k tomu, rád si přečtu názor.

Posted

Doporučuju firmu. Bicepsy už záleží na každém jedinci. Já mám dodělané bicepsy a zesílený věnec volantu. Tady je výsledek. Tento mám v cabriu  :papa

post-6303-0-74739400-1423670953_thumb.jp

Posted

Doporučuju firmu. Bicepsy už záleží na každém jedinci. Já mám dodělané bicepsy a zesílený věnec volantu. Tady je výsledek. Tento mám v cabriu  :papa

pěkný :potlesk

Takhle ty bicepsy vypadaj dobře, takžes mě zasejc nahlodal, chjo, a já už myslel, že mám jasno :roker

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Ještě jsem chtěl dodat, že si po týhle zkušenosti nechám pošít i manžetu na řadicí páce, tak pak hodim fotky  :)

E: tak manžeta je předaná na přešití

Edited by morepower
  • 3 weeks later...