morepower Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Čáu, máte kluci někdo dodatečně pošitý volant? Kde jste to nechali dělat, čím a jak jste spokojeni? Na co si dát pozor? Máte třeba dodělávané bicepsy na volantu? Mě zatím oslovilo www.volantech.cz, máte s nima někdo zkušenost? Vypadají profesionálně. dík za reakce Quote
P607Olda Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Zkušenost mám, OK bez problémů, kůže je velmi příjemná na dotek. Nejprve mi poslali volant a já jim pak starý zpět. Quote
Andreww Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Mám od nich dva volanty do 306. Oba jsou super a na obou jsem nechával dodělávat i bicepsy. Rozhodně doporučuju Quote
morepower Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Mám od nich dva volanty do 306. Oba jsou super a na obou jsem nechával dodělávat i bicepsy. Rozhodně doporučuju dík, doporučuješ ty bicepsy nebo firmu? Já pořád o těch bicepsech přemýšlím, jestli mají smysl? (haha, jasně, že maj, letěj na to holky! ) Spíš sem nalomenej, že ne, protože mi přijde, že dám dizajnově nový volant do starého auta, tak to nebude sedět...Vyloženě ladím už trošku v detailu, tak kdybyste měli někdo něco k tomu, rád si přečtu názor. Quote
Andreww Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Doporučuju firmu. Bicepsy už záleží na každém jedinci. Já mám dodělané bicepsy a zesílený věnec volantu. Tady je výsledek. Tento mám v cabriu Quote
radim.1008 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 A jak se má cabrio? Oživ vlákno a co další povozy? Quote
morepower Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Doporučuju firmu. Bicepsy už záleží na každém jedinci. Já mám dodělané bicepsy a zesílený věnec volantu. Tady je výsledek. Tento mám v cabriu pěkný Takhle ty bicepsy vypadaj dobře, takžes mě zasejc nahlodal, chjo, a já už myslel, že mám jasno Quote
Andreww Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 morepower: Teď už je to jen na tobě radim.1008: Cabrio spí zimním spánkem v garáži pod plachtou a chystá se na svou největší letní misi Quote
morepower Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Tak bez bicáků, i bez zesíleného věnce. Nechal jsem to pošít od volantechu a udělal jsem dobře, doporučuju Quote
morepower Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 (edited) Ještě jsem chtěl dodat, že si po týhle zkušenosti nechám pošít i manžetu na řadicí páce, tak pak hodim fotky E: tak manžeta je předaná na přešití Edited March 27, 2015 by morepower Tessi24 1 Quote
morepower Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Tak přešito, takže posuďte sami, je to bombička Quote
Recommended Posts