Havlicek.Lukas Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 druhej kamos s dodavkou GLS to mel napojene na 12V zasuvku v kufru (obe predni v boxeru mu nefungovaly) Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 ... Abych nebyl úplně OT, jak se u toho řeší dlouhodobé napájení, tak aby to nebylo poznat? U toho krámu, co mám doma, vydrží baterka cca 4 dny v pohotovosti, jak jsem psal. Takže pokud se s autem jezdí aspoň jednou za tři dny a stačí ten systém odezvy na prozvonění, stačí napojit nabíjení jen při zapnutém klíčku. Citovat
celda1970 Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 (upraveno) Tenhle systém od ONIsystem používáme v práci.........i s online sledováním na netu,rychlost,poloha,záznam celodenních jízd..kdy byl klíč naposledy v zapalování,kdy se naposledy tankovalo....atd atd.... Montáž do jednoho vozu tuším kolem 12000,- a měsíční paušál na auto 350,-.....ale je nás při pojených už ca.padesát . Ale je to sviňa nedobrá ...ukazuje to fakt přesně ....i že stojím v ulici u vchodu třeba 21......nebo ve druhý řadě u Hypermarketu.... Je to ve voze napevno instalované v přístrojovce a není možno se k tomu dostat....... Upraveno 8. únor 2015 uživatelem celda1970 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 U toho krámu, co mám doma, vydrží baterka cca 4 dny v pohotovosti, jak jsem psal. Takže pokud se s autem jezdí aspoň jednou za tři dny a stačí ten systém odezvy na prozvonění, stačí napojit nabíjení jen při zapnutém klíčku. jaka by byla pripadna cena ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.