Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

GPS sledování vozu

Recommended Posts

Odesláno

... Abych nebyl úplně OT, jak se u toho řeší dlouhodobé napájení, tak aby to nebylo poznat?

U toho krámu, co mám doma, vydrží baterka cca 4 dny v pohotovosti, jak jsem psal. Takže pokud se s autem jezdí aspoň jednou za tři dny a stačí ten systém odezvy na prozvonění, stačí napojit nabíjení jen při zapnutém klíčku.

Odesláno (upraveno)

Tenhle systém od ONIsystem používáme v práci.........i s online sledováním na netu,rychlost,poloha,záznam celodenních jízd..kdy byl klíč naposledy v zapalování,kdy se naposledy tankovalo....atd atd....

Montáž do jednoho vozu tuším kolem 12000,- a měsíční paušál na auto 350,-.....ale je nás při pojených už ca.padesát .

Ale je to sviňa nedobrá ...ukazuje to fakt přesně ....i že stojím v ulici u vchodu třeba 21......nebo ve druhý řadě u Hypermarketu....

Je to ve voze napevno instalované v přístrojovce a není možno se k tomu dostat.......

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno

U toho krámu, co mám doma, vydrží baterka cca 4 dny v pohotovosti, jak jsem psal. Takže pokud se s autem jezdí aspoň jednou za tři dny a stačí ten systém odezvy na prozvonění, stačí napojit nabíjení jen při zapnutém klíčku.

jaka by byla pripadna cena ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...