Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 - zadní stěrač

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

Původně zaslal: MilaS

Viděl jsem dnes 406ku sedana, který měl na zadním skle stěrač. Bohužel, zahlédl jsem ho jenom letmo, při jízdě na křižovatce, a tak jsem si ho nemohl dobře prohlédnout. Nevíte, dělalo se něco takového (jako 5ti dvéř) a nebo je to samodomo?

BTW : Nevíte jestli se daj někde sehnat stěrače ve stylu BOSCH Twin Spoiler (to co maj nový VW) na P406 ? Viděl jsem to jen na P306. Nebo i s celým ramenem kdyby se to dalo sehnat.....

Ja dneska u Vasendu koupil Valea Silencio Xtreme, zatim kdo je ma tak je mooc spokojenej, tak uvidime ;)

Odesláno

koupil jsem je u Vasendu za 1500/ par, primo pro 406 je Valeo nenabizi, ale jsou uplne stejny jako pro octavii. Vecer ti je vyfotim, abys vedel proc jsou tak uzasny, jsou nizoucky, takze aerodynamicky a neodhazuje je vitr pri vyssich rychlostech a jsou naprosto ohebny, takze krasne kopirujou sklo po cele delce

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

koupil jsem je u Vasendu za 1500/ par, primo pro 406 je Valeo nenabizi, ale jsou uplne stejny jako pro octavii. Vecer ti je vyfotim, abys vedel proc jsou tak uzasny, jsou nizoucky, takze aerodynamicky a neodhazuje je vitr pri vyssich rychlostech a jsou naprosto ohebny, takze krasne kopirujou sklo po cele delce

jsem zvedavej, blizi se doba kdy budu muset na obou autech vymenit sterace, tak bych mozna skocil po tehlech, kdyz jsou tak dobry

Odesláno

takze tady jsou slibene fotky, je to jen narychlo a nechtelo se mi ty sterace vyndavat z toho blistru, pac je jeste povezu domu autobusem, tak abych je nekde nepotratil :D

celkovy pohled

IMG_5333.JPG

pohled z boku na profil

IMG_5334.JPG

a pohled na uchyceni

IMG_5335.JPG

[upravil dne 16/11/05 Ferry]

Odesláno

takze tady jsou slibene fotky, je to jen narychlo a nechtelo se mi ty sterace vyndavat z toho blistru, pac je jeste povezu domu autobusem, tak abych je nekde nepotratil :D

celkovy pohled

pohled z boku na profil

a pohled na uchyceni

A je každej jinak dlouhej ? Byl bych rád, aby mi to stíralo i stěračovaj senzor :myslim

Odesláno

celkovy pohled

pohled z boku na profil

a pohled na uchyceni

A je každej jinak dlouhej ? Byl bych rád, aby mi to stíralo i stěračovaj senzor :myslim

co jsem koukal, tak se daj koupit jednotlive, tzn. ze si muzes koupit jeden i druhej ruzne dlouhy, dle potreby.

Ja je na 206ku budu musek kupovat taky ruzne dlouhy a to sakra ruzne :D

Odesláno

pokud si je budes objednavat u Vasendu ( doporucuju ) tak rekni ze to chces na 406ku a vic te nemusi zajimat, Rebik je mozna ma jeste i na sklade, tenhle tyden jsme je kupovali ja a RadekV. Jinak u ridice je delka 600mm a u spolujezdce 550mm uchyceni je stejne jako u octavie, na obalu tech steracu jsou napsany auta, ale pamatuju si jen ze jedno z nich je citroen C3 :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

pokud si je budes objednavat u Vasendu ( doporucuju ) tak rekni ze to chces na 406ku a vic te nemusi zajimat, Rebik je mozna ma jeste i na sklade, tenhle tyden jsme je kupovali ja a RadekV. Jinak u ridice je delka 600mm a u spolujezdce 550mm uchyceni je stejne jako u octavie, na obalu tech steracu jsou napsany auta, ale pamatuju si jen ze jedno z nich je citroen C3 :D

Jdou u těch stěračů měnit gumičky a nebo se musí měnit celý stěrač ? Ještě jsem to v ruce neměl, ale vážně o tom přemýšlím.

Odesláno

Jdou u těch stěračů měnit gumičky a nebo se musí měnit celý stěrač ? Ještě jsem to v ruce neměl, ale vážně o tom přemýšlím.

je to takovej kompaktni celek, jeste jsem je podrobne nezkoumal, jen namontoval a stiram, ale myslim, ze nejde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...