Ferry Odesláno 15. listopad 2005 Odesláno 15. listopad 2005 Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: MilaS Viděl jsem dnes 406ku sedana, který měl na zadním skle stěrač. Bohužel, zahlédl jsem ho jenom letmo, při jízdě na křižovatce, a tak jsem si ho nemohl dobře prohlédnout. Nevíte, dělalo se něco takového (jako 5ti dvéř) a nebo je to samodomo? BTW : Nevíte jestli se daj někde sehnat stěrače ve stylu BOSCH Twin Spoiler (to co maj nový VW) na P406 ? Viděl jsem to jen na P306. Nebo i s celým ramenem kdyby se to dalo sehnat..... Ja dneska u Vasendu koupil Valea Silencio Xtreme, zatim kdo je ma tak je mooc spokojenej, tak uvidime Citovat
Fx Odesláno 16. listopad 2005 Odesláno 16. listopad 2005 Silencia Extreme jsou fakt vyborny, taky je mam :-) Citovat
kveton Odesláno 16. listopad 2005 Odesláno 16. listopad 2005 v cem jsou tak skvely? to jsou takovy ty bez ramena? jak je na novejch autech? kolik stojej? Citovat
Ferry Odesláno 16. listopad 2005 Odesláno 16. listopad 2005 koupil jsem je u Vasendu za 1500/ par, primo pro 406 je Valeo nenabizi, ale jsou uplne stejny jako pro octavii. Vecer ti je vyfotim, abys vedel proc jsou tak uzasny, jsou nizoucky, takze aerodynamicky a neodhazuje je vitr pri vyssich rychlostech a jsou naprosto ohebny, takze krasne kopirujou sklo po cele delce Citovat
kveton Odesláno 16. listopad 2005 Odesláno 16. listopad 2005 Původně zaslal: Ferry koupil jsem je u Vasendu za 1500/ par, primo pro 406 je Valeo nenabizi, ale jsou uplne stejny jako pro octavii. Vecer ti je vyfotim, abys vedel proc jsou tak uzasny, jsou nizoucky, takze aerodynamicky a neodhazuje je vitr pri vyssich rychlostech a jsou naprosto ohebny, takze krasne kopirujou sklo po cele delce jsem zvedavej, blizi se doba kdy budu muset na obou autech vymenit sterace, tak bych mozna skocil po tehlech, kdyz jsou tak dobry Citovat
Ferry Odesláno 16. listopad 2005 Odesláno 16. listopad 2005 takze tady jsou slibene fotky, je to jen narychlo a nechtelo se mi ty sterace vyndavat z toho blistru, pac je jeste povezu domu autobusem, tak abych je nekde nepotratil celkovy pohled pohled z boku na profil a pohled na uchyceni [upravil dne 16/11/05 Ferry] Citovat
kveton Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 hmm, tak to vypada dobre, asi do nich pujdu a hned na obe auta. Dik za foto Citovat
-=Michal=- Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: Ferry takze tady jsou slibene fotky, je to jen narychlo a nechtelo se mi ty sterace vyndavat z toho blistru, pac je jeste povezu domu autobusem, tak abych je nekde nepotratil celkovy pohled pohled z boku na profil a pohled na uchyceni [upravil dne 16/11/05 Ferry] A je každej jinak dlouhej ? Byl bych rád, aby mi to stíralo i stěračovaj senzor Citovat
kveton Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Ferry takze tady jsou slibene fotky, je to jen narychlo a nechtelo se mi ty sterace vyndavat z toho blistru, pac je jeste povezu domu autobusem, tak abych je nekde nepotratil celkovy pohled pohled z boku na profil a pohled na uchyceni [upravil dne 16/11/05 Ferry] A je každej jinak dlouhej ? Byl bych rád, aby mi to stíralo i stěračovaj senzor co jsem koukal, tak se daj koupit jednotlive, tzn. ze si muzes koupit jeden i druhej ruzne dlouhy, dle potreby. Ja je na 206ku budu musek kupovat taky ruzne dlouhy a to sakra ruzne Citovat
Ferry Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: -=Michal=- A je každej jinak dlouhej ? Byl bych rád, aby mi to stíralo i stěračovaj senzor pokud si je budes objednavat u Vasendu ( doporucuju ) tak rekni ze to chces na 406ku a vic te nemusi zajimat, Rebik je mozna ma jeste i na sklade, tenhle tyden jsme je kupovali ja a RadekV. Jinak u ridice je delka 600mm a u spolujezdce 550mm uchyceni je stejne jako u octavie, na obalu tech steracu jsou napsany auta, ale pamatuju si jen ze jedno z nich je citroen C3 Citovat
-=Michal=- Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: -=Michal=- A je každej jinak dlouhej ? Byl bych rád, aby mi to stíralo i stěračovaj senzor pokud si je budes objednavat u Vasendu ( doporucuju ) tak rekni ze to chces na 406ku a vic te nemusi zajimat, Rebik je mozna ma jeste i na sklade, tenhle tyden jsme je kupovali ja a RadekV. Jinak u ridice je delka 600mm a u spolujezdce 550mm uchyceni je stejne jako u octavie, na obalu tech steracu jsou napsany auta, ale pamatuju si jen ze jedno z nich je citroen C3 Jdou u těch stěračů měnit gumičky a nebo se musí měnit celý stěrač ? Ještě jsem to v ruce neměl, ale vážně o tom přemýšlím. Citovat
Ferry Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 Původně zaslal: -=Michal=- Jdou u těch stěračů měnit gumičky a nebo se musí měnit celý stěrač ? Ještě jsem to v ruce neměl, ale vážně o tom přemýšlím. je to takovej kompaktni celek, jeste jsem je podrobne nezkoumal, jen namontoval a stiram, ale myslim, ze nejde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.