Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobre pochopil ze to primarne melo byt pro klimu, ale proc se s tim nesmi topit v zime? To nechapu..

Asi kvôli veľkým stratám tepla vo dverách....nie je to tam izolované,len plastový rukáv.

Odesláno (upraveno)

Tak mě to dozadu topí i při těchto teplotách (dnes 2 stupínky na nulou, dle displeje)

Upraveno uživatelem wyziv
Odesláno (upraveno)

A mas pred nebo po faceliftu?

Copak já vím?? :D  Do provozu šla 6/2005 v Dánsku, ale jestli je vyrobená ve 2004 nebo 2005 to nevím.  Blbá otázka: jak poznám jestli to je předface nebo pofaceliftu?? :myslim :myslim :myslim :myslim :myslim :myslim  Zas takovej odborník nejsem a podsvícení budíků je zelené (koukal jsem, že je ještě červené - to je možná poface, ale to se mi vůbec nelíbí) :D

Upraveno uživatelem wyziv
Odesláno

Zelené budíky jsou před, oranžové po.

Díky. já byl do loňska škodovkář, takže tam jsem to měl zmáklé, ale C8/P807 je pro mne nová kapitola :D :D :D

Odesláno

Je to tak, po faceliftu (oranžové podsvícení) je to pouze klimatizace s funkcí chlazení, nikoliv topení. Ale je pravda, že když se vypnul automat a dalo se foukání na tělo a na plné koule ventilátor tak to tam dolezlo, ale ty přídavné ventilátory se zadním ovládáním fungují pouze při teplotě nad 10 st.

Takže když chceš přitopit dozadu i tudy (normálně to topí pod sedačkami, tak se to dá takto vyřešit, na plné pecky ventilátor, ale v těch dveřích to fakt hodně stydne, takže výsledek je mnohdy nezajímavý.

Odesláno

Podle mě to mělo být jako topení, ale pak přišli na to že to nefunguje tak jak by mělo a tak na místo nápravy to prostě nazvali chlazením a ne topením a po faceliftu to takto prezentovali a rovnou omezili.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...