Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

205 GTI tuneny svody (Bohousi!)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Crack

A copak že tohle je???http://i15.ebayimg.com/03/i/04/7e/28/64_1_b.JPG svody z Mi16!!!http://205gtidrivers.com/articles/pics/mi161-6.jpg no podle mě je to to samý:papa

Tyhle 2 obrázky mě teda nepřipadaj stejný :myslim

Jinak nikdo nemá na 205 GTI jiný než sériový svody ???? Chtělo by to slyšet názor od někoho takového.....:myslim:myslim

ale prd,sou to ty samý svody!Jen ta fotka zkresluje,jen se koukni pořádně.Jinak tzeptej se jehlixe a uvidíš co ti na to řekne
Odesláno
Původně zaslal: aka

Původně zaslal: Marda106

Původně zaslal: mk405

a hele ježíšek je v klubu a jezdí 106 :D:D:D

To mam jen na leto a obcas v zime jinak jezdim na sanich tazenyma sobama...... a jo mate jeziska v klubu a hrde se prihlasil:super

To je dobre, ze mas sane, do 106ky by se urcite vsechny ty darky nevesly a to by pak bylo smutnejch ocicek...

kolik mas sobu?:D

Sobu mam hodne ale hlavni je ve sprezeni rudolf to je takovej ten s tim cervenym nosem co mu sviti tak ten mi sviti na cetsu jinak sobu zaprahnu tolik kolik je potreba a to podle toho kolik je darku....

Odesláno

Původně zaslal: mk405

a hele ježíšek je v klubu a jezdí 106 :D:D:D

To mam jen na leto a obcas v zime jinak jezdim na sanich tazenyma sobama...... a jo mate jeziska v klubu a hrde se prihlasil:super

To je dobre, ze mas sane, do 106ky by se urcite vsechny ty darky nevesly a to by pak bylo smutnejch ocicek...

kolik mas sobu?:D

Sobu mam hodne ale hlavni je ve sprezeni rudolf to je takovej ten s tim cervenym nosem co mu sviti tak ten mi sviti na cetsu jinak sobu zaprahnu tolik kolik je potreba a to podle toho kolik je darku....

A mas uz jich pro nas hodne?:D

Odesláno

Tak zalezi jestli si mi poslal dopis s tim co by sis pral pak mi skritkove zjisti jestli si byl celej rok hodnej a pak ti darek donesu....;)

Odesláno

Tak zalezi jestli si mi poslal dopis s tim co by sis pral pak mi skritkove zjisti jestli si byl celej rok hodnej a pak ti darek donesu....;)

Mily Jezisku,

cely rok jsme byl hodny a tak mam dve neskromna prani. To prvni se netyka aut, to sem psat nebudu a to druhe je, aby mi ten zas...ej zabozrout jezdil, jak ma! Predem dekuji za splneni... :D :D :D

Odesláno

Pé?o, je to Piškot a tudíž je toto přání i pro Ježuru a jeho nadpřirozené schopnosti přání z rodu SCI - FI, tudíž nesplnitelné.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Mily Jezisku,

cely rok jsme byl hodny a tak mam dve neskromna prani. To prvni se netyka aut, to sem psat nebudu a to druhe je, aby mi ten zas...ej zabozrout jezdil, jak ma! Predem dekuji za splneni... :D :D :D

Dal jsem to ke zpracovani skritkum a uvidime uvidime jak to dopadne a jestli tve prani bude splneno ale verim ze jo

Odesláno

No, mela bych par detajlu.....Dopis sem jeste neposlala, ale hodna sem celej rok byla, tak ted uz to jen napisu a je to. diky :D

Odesláno

Já chci od ježíška svody, ale to bych je nejdřív musel sehnat - je to nadlidskej úkol..........:(:(

zahraju si na ježíška :mrk:D

malá nápověda:

SVODY PEUGEOT 205 GTI AB 84 REMUS kód: 662084 0100 :mrk

Odesláno

mk405 - díky za nalezení. Podobné jsem našel též byly ale jen za 15.000,- ;)

Mě by stačili i nějaký starší :roker:roker přece jen 17 papírů do mě ježíšek nepošle :roll

Odesláno

Tak svody na 1.9 GTI 8V už jsou v garáži........:super.

[upravil dne 10/11/05 Bohouš 205 GTI]

fakt:o pošli mě prosím fotku
Odesláno
Původně zaslal: voštík

BTW: svody na obr. jsou 100% z Mi16!

A kdybys chtel svody na 8V (nebo V8?) :) tak treba peugeotperformance

no hurá,tak sem měl pravdu:D:aut
Odesláno
Původně zaslal: Crack

fakt:o pošli mě prosím fotku

OK zkusím je o víkendu vyfotit, ale viděl jsem je i někde na netu :myslim

Jinak vypadaj opravdu jinak než ty co jsou v úvodu tohodle vlákna :mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...