Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

205 GTI tuneny svody (Bohousi!)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2Bohous: nerikal jsi o vikendu, ze setris na lednicku? :D

Kdyby jenom na ledničku......ještě k tomu musíš připočíst pár spotřebičů, ale tohle je zcela vyjímečný výdaj. Navíc mě to třeba koupí ježíšek :D:D:D

Odesláno

2 Bohous: no, jestli jenom par, tak to je dobry, sporak je za petku a TV nepotrebujes :D

saaakrys, jaky mail ma jezisek? budu mu asi taky muset napsat, radeji rychle nez ho zahlti ostatni :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2 Bohous: no, jestli jenom par, tak to je dobry, sporak je za petku a TV nepotrebujes :D

saaakrys, jaky mail ma jezisek? budu mu asi taky muset napsat, radeji rychle nez ho zahlti ostatni :)

SantaJezisek@seznam.cz neboli staci kouknout na muj profil a jakej mam e-mail....:D

Odesláno
Původně zaslal: mk405

a hele ježíšek je v klubu a jezdí 106 :D:D:D

To mam jen na leto a obcas v zime jinak jezdim na sanich tazenyma sobama...... a jo mate jeziska v klubu a hrde se prihlasil:super

Odesláno
Původně zaslal: Crack

už vím:D zeptejte se Johna copak to je a jestli to poznává,jsou to svody z Mi16:xvul

Nechci ti kazit nejak iluze ale svody na Mi16 vypadají uplně jinak.

:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: John

už vím:D zeptejte se Johna copak to je a jestli to poznává,jsou to svody z Mi16:xvul

Nechci ti kazit nejak iluze ale svody na Mi16 vypadají uplně jinak.

:mrk:mrk

:roll no ja nevímn,mě to příjde uplně stejný
Odesláno

Mi16 svody má brácha a myslím, že vypadaj jinak. Nehledě na to, že ten človíček snad ví co nabízí ne ???

Nevím teda jestli na 8V pasujou svody z 16V.............:roll

Ještě takovej doplňující dotaz: Přidaj ty svody něco výkonu ???

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Původně zaslal: mk405

a hele ježíšek je v klubu a jezdí 106 :D:D:D

To mam jen na leto a obcas v zime jinak jezdim na sanich tazenyma sobama...... a jo mate jeziska v klubu a hrde se prihlasil:super

To je dobre, ze mas sane, do 106ky by se urcite vsechny ty darky nevesly a to by pak bylo smutnejch ocicek...

kolik mas sobu?:D

Odesláno

tohle sou svody urcite z nejakýho 16ti ventila

z mi16 nevim jiste

ale sou hodne podobný

tohle s ladenejma svodama nema nic spojecnýho

dve trubky na jeden vyfukovej kanal

je naprosta blbost

ps. klidne me presvedcujte ze to tak neni

Odesláno

No to je slovo do pranice. Ještě by to chtělo názor dalších věci znalých členů - já o tom vím kulový a když mě někdo řekne, že to je dobrý, tak tomu naivně věřím.

Abych si pak nakonec nekoupil nějakou ptákovinu.........:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No to je slovo do pranice. Ještě by to chtělo názor dalších věci znalých členů - já o tom vím kulový a když mě někdo řekne, že to je dobrý, tak tomu naivně věřím.

Abych si pak nakonec nekoupil nějakou ptákovinu.........:myslim

jako by ti nestačilo že sis ted obstaral kus žlutýho zohejbanýho drátu a zas něco vymejšlíš:D
Odesláno

A copak že tohle je???http://i15.ebayimg.com/03/i/04/7e/28/64_1_b.JPG svody z Mi16!!!http://205gtidrivers.com/articles/pics/mi161-6.jpg no podle mě je to to samý:papa

Odesláno

A copak že tohle je???http://i15.ebayimg.com/03/i/04/7e/28/64_1_b.JPG svody z Mi16!!!http://205gtidrivers.com/articles/pics/mi161-6.jpg no podle mě je to to samý:papa

Tyhle 2 obrázky mě teda nepřipadaj stejný :myslim

Jinak nikdo nemá na 205 GTI jiný než sériový svody ???? Chtělo by to slyšet názor od někoho takového.....:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...