KoudaK Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Péťo ja sem nemyslel linku autobusu 309 IDS JMK. (JMK tam asi jezdit nebude...)
FrantaCV Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Asi ze stejného důvodu jako mě. Dal jsem dotaz do vlákna "Chyby fóra" a zatím nic. Takto divně se to chová jen tady. Odhaduji, že to nějak ovlivnil zakladatel vlákna a asi nechtě. V jiných vláknech teto problém není.
Guest minimaxa Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Zakladatel jsem já, mohu ho i moderovat, stejně tak jako Peta, ale evidentně sem mohu vkládat příloha jen já a Peta. Ale vůbec netuším jak je to možné ani jak to změnit. Pokud je to nutné, tak sem vložte fotku pomocí odkazu na fotku. Uvidím, třeba seženu někoho moudřejšího a opravíme to.
FrantaCV Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 To bych už asi neřešil vzhledem necelému týdnu do začátku. Jen jsem chtěl vložit obrázky s vývojem teplot. No tedy NIC/MOC. Slovy Limonádového Joa: "Abych si vzal teplé prádlo".
Guest Scratch Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 (upraveno) ja se zase hrabal ve starych fotkach a nasel jsem krasne spolecne foto obou poradatelu, tak jsem chtel ho sem jen vlozit, aby je ucastnici poznali a vedeli, u koho se maji hlasit . Ja uz se hodne tesim , dokonce to vypada, ze vypadnem hned ve ctvrtfinale, tak treba bude klid nejde sem dat ani odkaz. Minimaxa je totiz jako diktator Upraveno 10. květen 2015 uživatelem Scratch
FrantaCV Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Jj, asi ano, jen asi ani on neví jak se mu to povedlo.
FrantaCV Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 (upraveno) Tak koukám, že i předsedovi se podaří vyrobit duplicitu - potěšující, že v tom nejsem sám. Takže opět nula bodů - sice už mám možnost přidat (vložit) přílohu, ale při pokusu o nahrání Hláška "Nahrávání selhalo" někde tam asi bude chybička. Upraveno 10. květen 2015 uživatelem FrantaCV
Guest StibTo Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 FrantaCV - porad lze pouzit ten rozsireny editor a vlozit odkaz - napriklad z www.tinypic.com. Davam upravu rozmeru na 640x480 a pak v tech zlutych vygenerovanych odkazech vykopirovat ten uplne posledni.
FrantaCV Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 To bych už neřešil, alespoň v tuhle chvíli, víc by mě zajímalo, jak k tomuto problému došlo? Tedy mohu či nemohu ovlivnit možnost vkládání příloh? Někdy by to omezení bylo i žádoucí.
Schreek Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Bylo to omezeno oprávnění členů pro tuto ssekci . Teď to fungovat musí
FrantaCV Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 No Schreeku - něco asi bude poněkud špatně - tohle už je druhá duplicita od Tebe za 1/2 hodiny a u Tebe? To asi nebude normální chování aplikace???
Guest minimaxa Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 ja se zase hrabal ve starych fotkach a nasel jsem krasne spolecne foto obou poradatelu, tak jsem chtel ho sem jen vlozit, aby je ucastnici poznali a vedeli, u koho se maji hlasit . Ja uz se hodne tesim , dokonce to vypada, ze vypadnem hned ve ctvrtfinale, tak treba bude klid nejde sem dat ani odkaz. Minimaxa je totiz jako diktator Pokud myslíš tuhle, tak se obávám že se mine účinkem, protože rozhodně mě nepozná po 10 letech nikdo
elton Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Tehdy jsi měl od šest beďárů víc a o patnást kilo míň :D
Péťa Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Jééé, to jsme hubený kluci Já se obávám, že chtěl vytáhnout něco z grillmasters
Guest minimaxa Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 V tom případě je zákaz vkládání fotek a odkazů na ně, zcela na místě
Gabriel 307 Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 tak Péťa je jasnej ale minimaxu jsem poznal až když jsem rozkliknul fotku . . . hubeňour odesláno z Samsung Galaxy Note 4
Recommended Posts