merlin99 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Když máš smazané oddíly, tak nemáš co formátovat. naposledy ked som sa s tym hral, dalso sa kliknut na prazdny disk, "format" a on si tu particiu vytvoril a naformatoval nasledovne. Pisal som to preistotu aby to takto nespravil... Citovat
hakavcak Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 No já jsem z toho už janek.. Jak přijdu domů znovu vyndám hdd a zkusím se podívat jestli se tam něco vytvořilo. Pokud ano vše odstraním a znovu zformotuju, aby byl disk úplně čistý.. A zkusím opět nainstalovat 8.31. A pak už nevím. Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 pripadne skus 8.11 alebo 8.20. Nemyslim si ze by to tym bolo, ale preco nie.. osobne som stale na 8.20 a nevidim z toho neake negativa:) Citovat
hakavcak Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 Dobře nechám zkusím 8.20 ty zůstali v mechanice CD.. Znovu vyndám disk a kouknu jestli se tam něco snažilo aspoň tvořit a celý znovu zformotuju na fat32. Pak už vážně nevím. Citovat
baffy Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Ešte stále je tu možnosť špatného inštalačného disku ,alebo špatné čítanie samotnej mechaniky Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Dobře nechám zkusím 8.20 ty zůstali v mechanice CD.. Znovu vyndám disk a kouknu jestli se tam něco snažilo aspoň tvořit a celý znovu zformotuju na fat32. Pak už vážně nevím. preco tam zase chces nieco skusat formatovat? Preco to nevyskusas dat proste disk bez particii teraz? Chapem to tak , ze si tam uz mal particie, aj naformatovane a nezbehlo to poriadne? Citovat
hakavcak Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 Jasný odstranil jsem oddíly tak disky zůstal úplně prázdný 30GB zformátoval jsem ho na fat32.. Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 ano ano už to píšeme po 3 , disk musí být jako nový bez žádných oddílů(particii) ....... ty furt něco formátuješ a výsledek se nedostává......buď je tu někdo LOPATA nebo nevím.... Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 a doplnim este osobne odporucanie: s autom pocas upgrade nejazdit. Ani nie kvoli HDD , ale hlavne kvoli tomu ze ten bazmeg sa potom snazi cachovat kvoli otrasom a to spomaluje.... Citovat
hakavcak Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 Ani nedýchám jestli se to nepovede tak už nevím. Dělalo to CD a přitom před tím mi normálně šlo. Ale zkusil jsem nové a to zatím běží.. Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 uz len dufam ze potom tam bude chciet supnut cestinu a zase sa to do*ebe v najlepsom pripade:) Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Hlavně po tomto upgradu je potřeba diagnostikou nastavit správně parametry telematické jednotky dle výbavy auta........ Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 hehe , pamätas este ako cele vlakno zacalo?) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.