Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Baterky celkem OK jedna 81 druhá 72 ale sehnal jsem klíč takže zkusím ten kontakt jinak myslíte že se dá nějak přeletovat ten vysílač z mého klíče na ten druhý ??

Odesláno

To mě zdělil elektrikář ani jsem to moc nezkoumal dneska jsem koupil nový a taky nic...ale sehnal jsem klíč do pátku by měl dorazit tak si z toho vezmu ten plíšek a uvidím pokud fakt odešel celej tak jedině zase pátrat dál potíž je v tom že když jsem konečně něco našel tak tam je asi špatnej přijímač jelikož to nefunguje potom teda budu muset koupit tu jednotku ale nevím jestli mě třeba pomůže BOSCH když ted mám SAGEM jestli je v tom nějaký rozdíl.

Odesláno

On to zkoušel a taky nic...ale od tý doby jsem se s tím několikrát hrál a když jsem s tím co udělal tu novou nožku toho plíšku šudlal po tom kontaktu tak se mě to podařilo několikrát rozblikat navíc je to pár týdnů zpět dělalo to samý narovnal jsem ten plíšek a valilo to tedka se ulomil a od tý doby ani prda takže ani nemám úplnou jistotu.Pro mě nejednoduší najít někoho kdo mě na pár minut pujčí plíšek a je to jasný hned naštěstí jsem sehnal za dobrou cenu celej klíč tak to zkusím bohužel přijímač k tomu je mrtvej takže mám jen klíč jedině ten přijímač zkusit nějak opravit.

Odesláno (upraveno)

Bohužel odešel celej klíč takže bud sehnat nejlépe jinej+přijímač nebo odblokovoanou jednotku a DO vyřešit potom a když budu shánět jednotku na co dát pozor? slyšel jsem že některý jsou sice stejný ale pro modely s čipem a pak pro modely s klávesnicí jak to poznat?

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

pozri pred nedavnom tu clen danikpop kupil 406 cupe 2.0  ,neslo nastartovat ,nakoniec po vseliakych meraniach a skkuskach sme zistili ze je bloknuty immo ,on ma nejakeho znameho co to vie odblokovat(vyradit immo natrvalo) tak pripadne sa mu ozvi ci by ti s tym vedel pomoct taketo nahananie rj motora po celom okrese a kraji bude asi na dlho

Odesláno

Podařilo se mě sehnat totožnou odblokovanou ŘJ motoru lépe řečeno až jí tam dám musím prve odpojit klávesnici aby to fungovalo jak v předchozím autě,a dálku dořešit později hlavně to už konečně nastartovat.

Odesláno (upraveno)

Nevíte někdo jaký je rozdíl v ŘJ motoru která má označení Programe SL 96-1 a SL 96-3 ? jinak když odpojím tu klávesnici není nutný u toho ještě nějaký akce jelikož imo.se zapíná po otevření dveří a vytáhnutí klíčku tak aby se to nějak nechytlo a zase se mě nezablokovala i ta druhá ŘJ tam kod taky neznám jen je odblokovaná takže prve musím odpojit klávesnici než ji připojím.

Odesláno (upraveno)

Chci se zeptat jaký interval konfiguračního režimu  ŘJ u 406 ? nakonec mě to ještě dneska došlo tak jsem připojil ŘJ potom baterku nechal jsem to pět minut.s klíčem ve spínačce v druhé poloze po nastartování chytlo hned asi minutu samovolně se drželi otáčky na 3-4 tisících poté na dvou a nakonec klidnej volnoběh jinak docela rozdíl jelikož to auto jede mnohem lépe jako s předchozí jednotkou i lépe chytá akorát když zabrzdím spíše prudčeji tak otáčky začnou zlehka stoupat a rafika koluje od 1000 max do 1500 po chvíli se to uklidní je něco špatně nebo si po nějakých KM sedne ? Díky 

Odesláno (upraveno)

je to bezne  v tomto aute po restarte ECu  po 200-3000 km si to sadne ,snaz sa navodit rozne rezimy jazdy vysoke otacky nizke otacky a podobne ,preventivne mozes precstit krokac

aspon to robila moja bosch jednotka po kazdom odpojeni

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Jj tak volnoběh už se uklidnil ráno to sice zase po nastartování mělo otáčky hned kolem 3000 ale jen chvíli dneska jsem s tím najel několik desítek KM město mimo město a vypadá to že to začíná pomalu sedat.

Odesláno (upraveno)

O víkendu vyčistím krokáč....dneska bych řekl vcelku běžný otáčky nekolísají ani nestoupají takže vcelku normální akorát už třetí ráno hned po nastartování se otáčky opět drží tak minutu na 3000 a nedá se s tím nic dělat což zrovna pro studenej motor není moc ideální takže mrknu na ten krokáč.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Hlavní problém....při studeném startu motor sám vytáčí dokud se nezahřeje pak naskočí volnoběh zítra jedu na diag.tak se snad se na něco dojde začalo to dělat po výměně ŘJ ale shodou okolností prosakuje kapalina skrze box termostatu tak jestli to na to nemá taky třeba vliv.

Odesláno (upraveno)

Nevíte prosímvás někdo jaký je interval výměny rozvodů u 1.8 16V 81KW přemýšlím jestli je udělat nebo ne....jsou tam 9 let ale mají za sebou sotva 45tkm.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...