jack Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Zjistil jsem kdyz jsem strikal spodek auta, ze mam volne svisle stabilizacni tycky, to jsem vedel pac mi to pro prejezdu nerovnostma chroupala. Ale chci se zeptat,kdyz ejdu rychlejs do zatociny a jsou tam nerovnosti tak se mi ten zadet vymrsti. Je to tlumicema,nebo to muze byt tima stab. tyckama. Neni to tak strasne ,ale je ten azdek neklidnej. Uvidim jeste az vymenim gumy,ale je to divne. Dikys Citovat
P607Olda Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Tam bude více vůlí, chce to zkontrolovat celou nápravu. Silentbloky. Citovat
jack Odesláno 1. listopad 2005 Autor Odesláno 1. listopad 2005 Asi jo, protoze to dela hlavne v zatocinach. O vikendu to budu muset zvednout a juknout na to, kde to ma vule. Citovat
Budha Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 ja osm mal obdobny pocit zo zadnej napravy a nakoniec to boli vylagrovane rozperne tycky. Vymenili sa, potom sa musi urobit aj geometria a uz to sedi ako prilepene na ceste ja na nerovnostiach v zakrute. Citovat
jack Odesláno 4. listopad 2005 Autor Odesláno 4. listopad 2005 myslis ty podelne stabilizacni tycky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.