Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 12. 5. 2017 at 18:00, Steve Wonder napsal:

aha tak o tom nic nevím... tady je Tuning Pejr ale přijde mi to že akorat tu jsou nafoukaní s BWM a VW a nic jiného je plečka bych teda řekl nevím jak to tam je ale zrovna tam nepotřebuju být :)

@Steve Wonder Máš zájem pomoct? ;) Na podzim bude více času, tak by jsme mohli společně Vysočinu obnovit ;) 

Odesláno

Hele ono to ve výsledku není nic složitého :) Tenhle týden mám plnou hlavu jarního srazu a nechci začít řešit další věci na které nebudu mít čas, takže ti písnu během příštího týdne nějakej nástřel co jak bylo, jak bych si představoval atd.. :) A ty se mi k tomu pak vyjádříš,třeba přidáš nápad atd... :) 

Odesláno

Obnáší to vybrat místo, zamluvit nějakou restauraci, vymyslet program a hlavně, dát to vědět ostatním v dostatečném množství a pravidelně se připomínat. Kdyby něco, piš. ;)

Odesláno

Steve Wonder: srazy jsem dřív dělal zhruba takto.. sraz na náměstí v HB (párkrát proležené Žďárem) , pokec a přesun do kavárny cca na dvě hodiny, pak pěší přesun do restaurace. Konec podle lidí, jak se to zrovna sešlo. Tak to bylo ale jak si to kdo udělá, tak to bude. :) Jinak oba srazy na Seči byly na jaře. ;)

parizov: chata je to pěkná, místo dobře znám ale co tam? Pochod na Doubravku? Táborák?

Odesláno
V 15. května 2017 at 19:19, parizov napsal:

Tak dám návrh. Co třeba:

http://www.chatadoubravka.cz/

Už jsem tam ale roky nebyl...

To má kapacitu na celorepublikovej... A co tam..? V Chotěboři je pivovar ne...? Tak prohlídka, foto, orienťák a večer križom nekrižom :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...